Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Familia Sighiartău, investiție de 2 mil. € în Bistriţa şi Arad

Grupul de companii Filadelfia din Bistriţa, deţinut de familia Sighiartău, cu activităţi în domeniile transportului de pasageri, transportului de marfă, asigurări şi turism, a bugetat pentru acest an un program de investiţii de peste 2 mil. euro, pentru extinderea parcului de camioane cu încă 12 unităţi şi a flotei de autocare cu 3 unităţi, dar şi pentru finalizarea lucrărilor la terminalele de îmbarcare/debarcare din Bistriţa şi Arad, potrivit zf.ro.
Bistriţenii au finalizat anul trecut investiţii de 1,5 mil. euro, din fonduri proprii, pentru extinderea parcului auto, dar şi în construirea terminalelor de îmbarcare/debarcare din Bistriţa şi de la Arad.
„Vom deschide în acest an noi linii de transport internaţional de pasageri în Europa, cu plecare din România şi din Spania. Vom continua şi investiţia în terminalul de la Arad, urmând să finalizăm lucrările în acest an, însă vom demara un proiect şi la Bucureşti, un depozit pentru logistică marfă şi service auto, cu o supra¬faţă de aproximativ 2.500 de metri pătraţi“, a declarat pentru ZF Transilvania Ioan-Eugen Sighiartău, directorul general al Filadelfia Group, fară să ofere, deocamdată, mai multe informaţii referitoare la proiectul din Capitală.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Delta Studio - Noile tendințe în amenajări de baie, la Târgul ISH Frankfurt 2017

Articolul următor

Fortech mizează pe o cifră de afaceri de 23 mil. euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share