Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Internaţional Timişoara, cursă directă la Constanța

Aeroportul Internaţional Timişoara anunţă că, începând de duminică, 26 martie 2017, intră în vigoare noul orar al zborurilor, valabil până în 28 octombrie. Totodată, conducerea Aeroportului anunță că din vară vor fi operate zboruri directe spre Constanța.
Modificările sunt legate de orele de zbor, de frecvenţe, dar vor fi introduse şi noi destinaţii accesibile direct de pe Aeroportul Timişoara.
“În sezonul de vară sunt incluse zboruri suplimentare către destinaţiile cele mai solicitate de pasageri, precum şi o destinaţie internă nouă, Constanţa. Astfel, Timişoara va fi legată de toate regiunile istorice, Transilvania, Moldova, Muntenia şi Dobrogea.”, a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.
Începând din luna iunie va fi introdusă o nouă destinaţie: Constanţa, cu 2 zboruri/săptămână, în zilele de vineri şi duminică. De asemenea, vor creşte frecvenţele pentru cursele de Memmingen (de la 2 la 3 zboruri/săptămână) şi Roma (de la 2 la 3 zboruri/săptămână).
Timp de o săptămână – în perioada sărbătorilor Pascale şi apoi permanent, din luna iunie, va creşte frecvenţa săptămânală a zborurilor spre şi dinspre: Dortmund (de la 2 la 3 zboruri pe săptămână) şi Valencia (de la 2 la 3 zboruri pe săptămână). Pe de altă parte, va fi redus numărul de zboruri spre Bucureşti, de la 39 de curse pe săptămână, la 31.
De asemenea, în sezonul estival vor fi reluate zborurile charter spre destinaţiile cunoscute de vacanţă din Turcia şi insulele greceşti.
Companiile aeriene îşi rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Teraplast, majorare a capitalului social cu 29 milioane lei

Articolul următor

Transelectrica propune 1,881 lei dividend brut/acțiune. Statul vrea 2,257

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share