Auto

Afacerile Daimler în România – 410 milioane de euro în 2016

Star Transmission şi Star Assembly, subsidiare ale grupului german Daimler, au investit anul trecut în fabricile din Cugir şi Sebeş circa 150 de milioane de euro, obţinând o cifră de afaceri de circa 410 milioane de euro, potrivit datelor preliminarii, potrivit Mediafax.
Star Transmission şi Star Assembly, companii care produc componente pentru industria de automobile, îşi vor extinde unităţile de producţie şi în acest an, atât la Cugir, cât şi la Sebeş. În unitatea de producţie de la Sebeş, în cadrul proiectului „Reman”, vor fi recondiţionate cutii de viteză primite de la dealeri, folosind cele mai noi tehnologii din domeniul automotive. Acest proiect va crea circa 150 de noi locuri de muncă.
În paralel, la Cugir, acolo unde a început totul acum 15 ani, printr-o investiţie majoră va fi extinsă una dintre hale şi se va continua dezvoltarea proiectului „High pressure pipes” inaugurat în luna august a anului trecut. Aici se produc conducte de înaltă presiune pentru motoarele pe benzină, o investiţie totală de 13 milioane de euro, care a creat peste 100 de noi locuri de muncă.
Star Transmission a produs în anul 2016 un număr de peste 8 milioane de piese la Cugir.

Related posts

MHP – A Porsche Company își extinde prezența internațională cu ocazia inaugurării celui de-al doilea birou din România, la Timișoara

Ligia Voro

IAA 2017: Continental organizează patru competiții pe tema tendințelor în mobilitate

Stefana Muresan

Oameni care ne inspiră. Două exemple de succes ale Star Transmission & Star Assembly

Stefana Muresan

Leave a Comment