Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antares, pe ultima sută de metri cu fabrica din Harghita

Producătorul de scaune ergonomice pentru birou Antares România, subsidiara grupului ceh Antares, va finaliza în următoarele luni construcţia fabricii de la Remetea, din judeţul Harghita, o investiţie de 800.000 de euro, susţinută din fondurile proprii ale companiei, potrivit zf.ro.
Într-o primă fază, în noua fabrică vor fi angajaţi 20-25 de oameni, iar investiţia va permite atât creşterea capacităţii de producţie a companiei, cât şi extinderea gamei de scaune.
„Investiţiile în extinderea si modernizarea producţiei din Cluj-Napoca vor continua şi în acest an, însă finalizarea construcţiei fabricii de la Remetea constituie principala noastră prioritate pentru următoarele luni. Astfel, vom putea extinde gama de scaune produse în ţară“, a declarat pentru ZF Transilvania Laczko Csaba, director general al Antares România.
Antares România este parte a unui grup international fondat în anul 1992 cu filiale in Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Tunisia. Antares International produce mai mult de 1 milion de scaune și fotolii directoriale pe an, potrivit datelor furnizate de site-ul companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Investiţii substanţiale ale CJ Cluj pentru creşterea calităţii serviciilor medicale

Articolul următor

Germania, cel mai important partener economic al României

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share