Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Genpact a bugetat afaceri de 125 mil. dolari

Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact, cu peste 3.500 de angajaţi în centrele din Cluj-Napoca şi Bucureşti, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de aproximativ 125 mil. dolari (circa 116 mil. euro), potrivit zf.ro.
Genpact nu a comunicat rezultatele financiare înregistrate anul trecut în România. În 2015, compania a avut o cifră de afaceri de 404,7 mil. lei (peste 91 mil. euro) şi un profit net de 44,2 mil. lei (aproxi¬ma¬tiv 10 mil. euro), cu un număr mediu de 2.811 angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor.
„Anul acesta ne concentrăm pe dezvoltarea atât a an¬ga¬jaţilor, cât şi a businessului, completând portofoliul cu o serie de clienţi din diverse domenii de activitate. Punem accent pe re¬tenţia oamenilor valoroşi, încercând să le oferim opor¬tu¬ni¬tăţile de creştere şi dezvoltare pe care şi le doresc“, a declarat pen¬tru ZF Transilvania Shibu Nambiar, COO (Chief Ope¬ra¬ting Officer) şi SVP (Senior Vice President) al Genpact Europe, Latin America & Africa.
Genpact avea la începutul acestui an peste 3.500 de anga¬jaţi în centrele din Cluj-Napoca şi Bucureşti şi disponibile aproa¬pe 300 de joburi pentru vorbitori de limbi străine euro¬pe¬ne, precum engleza, fran¬ce¬za, spaniola, ita¬liana, germana, ma¬ghiara, ru¬sa, polo¬neza, ceha, portugheza, neerlan-deza, da¬neza, suedeza, greaca şi turca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Sibiu: Cea mai mare întâlnire a sașilor din istorie

Articolul următor

Alba: Francezii de la Solina preiau Supremia, un business de 52 mil. euro

Citește și:
Citeste mai mult

De la Satu Mare, la nivel național

Samus Lact vrea să rezolve problemele din sectorul taurin de la nivel național prin înființarea UNCST –  BOVICOOP.…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share