Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hardwork sau Network? Învață  la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata 

Hardwork sau Network? Învață să alegi calea ușoară, la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata pe 24 și 25 aprilie.

Au mai rămas 20 zile de zile până când cel supranumit Mr.Network de către publicația The Sun vine în România pentru a susține un Masterclass de două zile, dedicat tuturor celor care își doresc să învețe cum să transforme relațiile sociale într-un instrument strategic de dezvoltare a carierei sau a afacerii.

Andy Lopata se va afla la București pentru două zile, în cadrul evenimentului organizat de Black Card Events. Acțiunea se va desfasura la Palatul Parlamentului și va reuni specialiști în marketing și comunicare, manageri de proiecte, oameni implicați în mediul corporate și antreprenori care își doresc să învețe cum să folosească networking-ul ca pe cea mai puternică resursă profesională.

Ziua I – Networking for career development

Degeaba le știi pe toate în industria în care activezi. Daca nu îi știi pe toți.
Cariera ta este, în esență, primul business pe care trebuie să îl manageriezi cât mai bine pentru a avea succes. În dezvoltarea carierei, e important să știi că skills-urile pe care le-ai dobândit sunt valoroase în masura în care cineva vorbește despre ele, iar Andy Lopata te va învăța cum să transformi rețeaua ta de cunoștințe într-o rețea de recomandări, evoluând astfel într-un ritm accelerat și eficient.

Ziua II – Networking for business development

Află totul despre o unealtă strategică la fel de importantă ca misiunea, viziunea și valorile unei companii.
Imaginea antreprenorului aflat la cârma companiei este în bună masură imaginea companiei. În ultimă instanță, oamenii lucrează cu oameni, nu cu firme. Astfel, a acorda networking-ului o importanță primordială, susținută, reprezintă o mișcare strategică ce poate face diferența dintre tine și concurenții tăi. Dacă ești în fruntea unei companii aflate la început de drum, Andy Lopata îți va dezvălui tricks and tips pentru a transforma relațiile tale în combustibil pentru a prinde viteză și a-i ajunge din urmă pe ceilalți, în cursa pentru succes.
Dacă afacerea ta activează deja de mult timp pe piață, atunci Mr. Network te va pune la curent cu schimbările petrecute între timp cu dinamica relațiilor, în era rețelelor sociale. Participarea la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata va reprezenta un val de informații fresh, care te pot ajuta să rentabilizezi numeroase obiective ale afacerii pe care o conduci. Totodată, Black Card Events îți propune să le oferi angajaților tăi oportunitatea de a deveni mai performanți în cadrul organizației, în prima zi a evenimentului.

“Expertiza, experiența, ideile și conexiunile în mediul de afaceri fac toată diferența în succesul personal sau colectiv. Toate resursele de care aveți nevoie pentru a progresa și a vă duce la bun sfărșit toate obiectivele se află la dispoziția dumneavoastră. Întrebarea este… știți cum să le accesați?”, spune Andy Lopata, cel care a ocupat timp de 8 ani funcția de director general al Business Refferal Exchange, grupul britanic de comunicare pe bază de recomandare, ce reunește peste 2000 de companii membre. Andy Lopata, omul din spatele cărții “Recommended: How to sell through networking and refferals”, este în prezent consilierul a numeroase companii precum NatWest Bank, Merrill Lynch sau Capita, și oferă consultanță pentru antreprenori din toată lumea.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

România trebuie să valorifice mai mult fondurile europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Articolul următor

Lansarea regională a Romanian Building Awards (RBA) 2017

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share