Alba Lideri si afaceri

Nouă conducere la Albalact

Consiliul de Administraţie al Grupul Lactalis l-a numit pe Giampaolo Manzonetto în funcţia de Director General al Albalact România, iar Irina Măndoiu, director comercial Albalact, preia funcţia de director general adjunct al Albalact, începând cu luna aprilie, arată un comunicat de presă al companiei.
“Preluarea managementului unui lider în industria locală a lactatelor reprezintă o nouă etapă importantă în cariera mea profesională şi o provocare pe care o accept cu bucurie şi cu multă încredere. Am o experienţă de management îndelungată în România, timp în care am preluat frâiele unor companii aflate în momente cheie şi le-am deschis noi drumuri, iar acum primesc misiunea deloc uşoară de a consolida o companie puternică. Am întâlnit la Albalact oameni extraordinar de entuziaşti şi ambiţioşi şi îmi doresc să adaug valoare acestei echipe şi rezultatelor sale prodigioase”, a declarant Giampaolo Manzonetto, potrivit sursei citate.
Giampaolo Manzonetto şi-a început activitatea de management în echipa Parmalat Rusia în 1998, iar din 2003 a continuat în România, unde a devenit Director General al Parmalat în 2007. În 2014, Giampaolo a preluat conducerea Lactalis România, LaDorna şi Parmalat. Giampaolo Manzonetto are 45 de ani şi este licenţiat în Economie şi Afaceri la Universitatea din Parma. De asemenea, Irina Măndoiu, director comercial Albalact, preia funcţia de director general adjunct al Albalact şi va conduce activitatea companiei sub directa coordonare a lui Giampaolo Manzonetto”, precizează sursa citată.
Reprezentanţii companiei Albalact transmit că Irina Măndoiu lucrează în echipa Albalact din 2005, pornind de la poziţia de Trade Marketing Manager. Din 2010, când a devenit Directorul Comercial al companiei, aceasta a construit şi condus întreaga strategie de distribuţie, operaţiuni, vânzări şi trade marketing a companiei, participând totodată la poziţionarea şi lansarea cu succes a brand-urilor şi inovaţiilor în produse.
“Irina are 42 de ani şi este licenţiată în Biologie cu specializarea în Protecţia Mediului, la Facultatea de Ştiinte a Universităţii «Lucian Blaga» din Sibiu”, relatează în sursa citată.
“Am crescut alături de Albalact în cele mai importante etape ale vieţii sale, cu emoţiile şi implicarea pe care le-au presupus proiectele, unele dintre ele de mare amploare. Am văzut compania parcurgând un drum greu de la un jucător local la un jucător naţional, apoi la cel mai mare producător român din industrie şi ştiu că şi eu am contribuit la acest succes. Mă bucur că eu şi Albalact mergem mai departe tot împreună”, a precizat Irina Măndoiu.
În septembrie 2016, Albalact a intrat în Grupul Lactalis – cea mai mare companie de produse lactate din lume. Lactalis este prezentă, azi, în 83 de ţări de pe toate continentele şi gestionează un portofoliu cu brand-uri internaţionale renumite, dar şi cu brand-uri locale importante.

Related posts

Vivre Deco atrage 3,5 milioane euro prin plasamentul privat de obligaţiuni intermediat de BT Capital Partners

Papuc Irina

Facebook lansează Messenger Rooms: aplicația de chat devine un instrument mult mai competitiv

Ion Surdu

Orașele din Transilvania, primele în topul înlocuirii centralelor termice

Ligia Voro

AMCOR si oportunitati de finantare

Bayern meets Romania

Nachbil, povestea reînvierii vinurilor de Beltiug

Stefana Muresan

Alpin57Lux din Sebeş produce zilnic 100 de tone de îngheţată

Stefana Muresan

Compania Jidvei, în topul Superbrands România

Stefana Muresan

Bosch Service Solutions își mută operațiunile într-o nouă clădire de birouri din Timișoara

redactia

11 startup-uri, dintre care trei din Transilvania, selectate de Techcelerator pentru un program de accelerare dedicat industriei FinTech

Ion Surdu

Stein & Partner anunță parteneriatul cu rețeaua globală Signium

Papuc Irina

Eximtur, creştere pe toate segmentele de business

Stefana Muresan

Afacerile Apulum au crescut cu 15% în T1

Stefana Muresan

Business Summit Transilvania: Transilvania antreprenorială, o nouă abordare, o voce unitară!

Nicolae Pop

”Mall-uri țărănești”, pe bani europeni, în două comune din Alba

Stefana Muresan

Smart City Industry Awards, dominate de administrațiile și companiile din Transilvania

redactia

După preluarea Bancpost, Banca Transilvania, la un pas de prima poziție

Stefana Muresan

Agerpres, în creștere continuă

Stefana Muresan

Fuziuni și achiziții în România: 19 tranzacții în primul trimestru al anului

Ion Surdu

COO Purcari: Noi am accelerat producția și exportul de vinuri. Am făcut față multor crize și am ieșit puternici din ele

Ion Surdu

Lotul 3 al Autostrăzii Sebeș – Turda, finalizat 100% de asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana per Condotte D’Acqua SpA

Stefana Muresan

DAFCOCHIM, connecting people – liantul între fermieri și furnizorii de inputuri

Ligia Voro

Premii naţionale majore pentru compania clujeană Arhivatorul

A. I.

Centrul comercial Satu Mare Shopping Plaza deținut de Radu Bud, scos la vânzare cu 12,5 milioane de euro

Stefana Muresan

Leave a Comment