Alba Lideri si afaceri

Nouă conducere la Albalact

Consiliul de Administraţie al Grupul Lactalis l-a numit pe Giampaolo Manzonetto în funcţia de Director General al Albalact România, iar Irina Măndoiu, director comercial Albalact, preia funcţia de director general adjunct al Albalact, începând cu luna aprilie, arată un comunicat de presă al companiei.
“Preluarea managementului unui lider în industria locală a lactatelor reprezintă o nouă etapă importantă în cariera mea profesională şi o provocare pe care o accept cu bucurie şi cu multă încredere. Am o experienţă de management îndelungată în România, timp în care am preluat frâiele unor companii aflate în momente cheie şi le-am deschis noi drumuri, iar acum primesc misiunea deloc uşoară de a consolida o companie puternică. Am întâlnit la Albalact oameni extraordinar de entuziaşti şi ambiţioşi şi îmi doresc să adaug valoare acestei echipe şi rezultatelor sale prodigioase”, a declarant Giampaolo Manzonetto, potrivit sursei citate.
Giampaolo Manzonetto şi-a început activitatea de management în echipa Parmalat Rusia în 1998, iar din 2003 a continuat în România, unde a devenit Director General al Parmalat în 2007. În 2014, Giampaolo a preluat conducerea Lactalis România, LaDorna şi Parmalat. Giampaolo Manzonetto are 45 de ani şi este licenţiat în Economie şi Afaceri la Universitatea din Parma. De asemenea, Irina Măndoiu, director comercial Albalact, preia funcţia de director general adjunct al Albalact şi va conduce activitatea companiei sub directa coordonare a lui Giampaolo Manzonetto”, precizează sursa citată.
Reprezentanţii companiei Albalact transmit că Irina Măndoiu lucrează în echipa Albalact din 2005, pornind de la poziţia de Trade Marketing Manager. Din 2010, când a devenit Directorul Comercial al companiei, aceasta a construit şi condus întreaga strategie de distribuţie, operaţiuni, vânzări şi trade marketing a companiei, participând totodată la poziţionarea şi lansarea cu succes a brand-urilor şi inovaţiilor în produse.
“Irina are 42 de ani şi este licenţiată în Biologie cu specializarea în Protecţia Mediului, la Facultatea de Ştiinte a Universităţii «Lucian Blaga» din Sibiu”, relatează în sursa citată.
“Am crescut alături de Albalact în cele mai importante etape ale vieţii sale, cu emoţiile şi implicarea pe care le-au presupus proiectele, unele dintre ele de mare amploare. Am văzut compania parcurgând un drum greu de la un jucător local la un jucător naţional, apoi la cel mai mare producător român din industrie şi ştiu că şi eu am contribuit la acest succes. Mă bucur că eu şi Albalact mergem mai departe tot împreună”, a precizat Irina Măndoiu.
În septembrie 2016, Albalact a intrat în Grupul Lactalis – cea mai mare companie de produse lactate din lume. Lactalis este prezentă, azi, în 83 de ţări de pe toate continentele şi gestionează un portofoliu cu brand-uri internaţionale renumite, dar şi cu brand-uri locale importante.

Related posts

Cesiro din Sighişoara, cu afaceri de 9 mil. euro în S1, țintește piețele din Brazilia, Ar­gen­tina şi Ucraina

Stefana Muresan

Mega Image, în Cluj, Timişoara, Oradea şi Arad

Stefana Muresan

Rombat a plătit 4.666.300 lei ca să devină co-producător de baterii Li Ion și de vehicule electrice

Stefana Muresan

Solina România se întoarce pe piața ingredientelor alimentare prin realizarea primelor livrări

Stefana Muresan

Industria auto în lupta împotriva Covid-19: 230.000 de angajați caută soluții de creștere a capacităților de producție pentru măști, viziere sau piese pentru ventilatoare

Ion Surdu

Kromatic, singura spalatorie inteligenta din Romania

Veniturile producătorului de componente auto Compa Sibiu au fost în 2019 cu 5 milioane de lei mai mari decât în 2018

Papuc Irina

Dupa rezultate remarcabile inregistrate de Banca Transilvania, Horia Ciorcila a primit al cincilea mandat pentru functia de presedinte al CA

Stefana Muresan

Încasări record pentru hoteluri și restaurante de 1 Decembrie la Alba Iulia

redactia

BVB, petiție pentru o zi națională a investițiilor

Stefana Muresan

Belgian Week 2016

CEL.ro – Bilanțul semestrului I din 2018

redactia

Alexandra și Cosmin, îndrăgostiți de ceea ce fac în cadrul Star Transmission și Star Assembly

Ligia Voro

Dorel Goia: O companie care nu performează cu o tehnologie de ultimă oră, nu are nicio şansă

Stefana Muresan

Azur SA, brandul colorat de vopsele al Timișoarei. O istorie de peste 150 de ani. 

Ligia Voro

Familia Rusu scoate la vânzare grupul de firme din industria mobilei Rus Savitar – Casa Rusu

Stefana Muresan

Sistem GPS în autobuzele din Alba Iulia. Călătorii pot vedea în timp real traseul și succesiunea stațiilor

redactia

Elvețienii de la Noventa au preluat 60% din Interpart Production

Stefana Muresan

Londra promovează, din nou, antreprenoriatul feminin românesc, la ELITE Business Club

Stefana Muresan

Alba Iulia: 9 milioane de lei pentru 122 de platforme subterane de deșeuri

Papuc Irina

Producătorul român de medicamente Antibiotice Iași a înregistrat venituri mai mari în 2019. Exporturile au crescut cu 25%

Papuc Irina

POZITIV TB: Raluca Voivozeanu – CEO Priaevents: “Comunicarea trebuie să continue”

Ligia Voro

Mircea Solovăstru, Guvernatorul Districtului Rotary 2241, premiază ambasadorii României în Tunisia și Republica Moldova

Stefana Muresan

Cele mai avantajoase orașe. Pe primele poziții: Braşov, Cluj-Napoca, Oradea și Sibiu

Stefana Muresan

Leave a Comment