Alba Lideri si afaceri

Nouă conducere la Albalact

Consiliul de Administraţie al Grupul Lactalis l-a numit pe Giampaolo Manzonetto în funcţia de Director General al Albalact România, iar Irina Măndoiu, director comercial Albalact, preia funcţia de director general adjunct al Albalact, începând cu luna aprilie, arată un comunicat de presă al companiei.
“Preluarea managementului unui lider în industria locală a lactatelor reprezintă o nouă etapă importantă în cariera mea profesională şi o provocare pe care o accept cu bucurie şi cu multă încredere. Am o experienţă de management îndelungată în România, timp în care am preluat frâiele unor companii aflate în momente cheie şi le-am deschis noi drumuri, iar acum primesc misiunea deloc uşoară de a consolida o companie puternică. Am întâlnit la Albalact oameni extraordinar de entuziaşti şi ambiţioşi şi îmi doresc să adaug valoare acestei echipe şi rezultatelor sale prodigioase”, a declarant Giampaolo Manzonetto, potrivit sursei citate.
Giampaolo Manzonetto şi-a început activitatea de management în echipa Parmalat Rusia în 1998, iar din 2003 a continuat în România, unde a devenit Director General al Parmalat în 2007. În 2014, Giampaolo a preluat conducerea Lactalis România, LaDorna şi Parmalat. Giampaolo Manzonetto are 45 de ani şi este licenţiat în Economie şi Afaceri la Universitatea din Parma. De asemenea, Irina Măndoiu, director comercial Albalact, preia funcţia de director general adjunct al Albalact şi va conduce activitatea companiei sub directa coordonare a lui Giampaolo Manzonetto”, precizează sursa citată.
Reprezentanţii companiei Albalact transmit că Irina Măndoiu lucrează în echipa Albalact din 2005, pornind de la poziţia de Trade Marketing Manager. Din 2010, când a devenit Directorul Comercial al companiei, aceasta a construit şi condus întreaga strategie de distribuţie, operaţiuni, vânzări şi trade marketing a companiei, participând totodată la poziţionarea şi lansarea cu succes a brand-urilor şi inovaţiilor în produse.
“Irina are 42 de ani şi este licenţiată în Biologie cu specializarea în Protecţia Mediului, la Facultatea de Ştiinte a Universităţii «Lucian Blaga» din Sibiu”, relatează în sursa citată.
“Am crescut alături de Albalact în cele mai importante etape ale vieţii sale, cu emoţiile şi implicarea pe care le-au presupus proiectele, unele dintre ele de mare amploare. Am văzut compania parcurgând un drum greu de la un jucător local la un jucător naţional, apoi la cel mai mare producător român din industrie şi ştiu că şi eu am contribuit la acest succes. Mă bucur că eu şi Albalact mergem mai departe tot împreună”, a precizat Irina Măndoiu.
În septembrie 2016, Albalact a intrat în Grupul Lactalis – cea mai mare companie de produse lactate din lume. Lactalis este prezentă, azi, în 83 de ţări de pe toate continentele şi gestionează un portofoliu cu brand-uri internaţionale renumite, dar şi cu brand-uri locale importante.

Related posts

Apulum Alba Iulia, producție la turație maximă

Stefana Muresan

Primer Electro, Centrul de Sticlă a împlinit 20 de ani!

Stefana Muresan

FOTO: Fermele de excepție ale Ardealului, testate de europeni  

Ligia Voro

MedLife investeşte 5 milioane de euro în Ungaria

redactia

Bistriţa: Filadelfia, afaceri de 37 mil. euro în 2016

Stefana Muresan

LEADER TEAM BROKER – PARTENERIAT STRATEGIC CU AXA GLOBAL HEALTHCARE ÎN ROMÂNIA

Stefana Muresan

Pe Autostrada A10 Sebeș-Turda, pe podul metalic, se montează calea de rulare

redactia

„Lemnul este lumea noastră”. Holver, o investiție străină cu strategii durabile de modernizare și digitalizare în domeniul logistic

Ion Surdu

Alba: Asocierea RER Vest – Retim Ecologic Service, contract de 15 milioane euro

Stefana Muresan

Teraplast renunță la disponibilizarea a peste 8% din forța sa de muncă

Ion Surdu

Sorin Lazăr, CEO Compania Aquaserv – îmblânzitorul de cifre

Ligia Voro

Infrastructura care va conecta Clujul se face în pași de melc

Nora Dumitrescu

Regiunea Centru ar da Bucureștiul pe Bruxelles

redactia

Cei mai importanți jucători din industria agriculturii și-au dat întâlnire la cea de-a VII-a ediție a „Romanian Food & Agribusiness Conference”

Papuc Irina

Turkish Airlines Open 2017, jucat pe terenul Carya Golf Club pentru al doilea an consecutiv, câştigat de Justin Rose

Raluca Ursu

Zitec lansează Mirro – aplicație care ajută companiile să crească performanța echipelor

Stefana Muresan

Remarul 16 Februarie Cluj-Napoca cumpără, cu aproape 1 mil. de euro, Uzina de Vagoane Aiud

Stefana Muresan

G4media: Schimbarea la față a Blajului după investiția Bosch

Papuc Irina

Ediția a IV-a a Elite Business Club la Sibiu, antreprenoriat la puterea feminin

redactia

Clujul devine locul ideal pentru întâlnirea dezvoltatorilor de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property Conference în 15 mai 2018

Ionut Oprea

Să nu uităm de înregistrarea mărcii

Ligia Voro

P3 Logistic Parks anunță tranziția către un nou CEO

Ion Surdu

Mai multe primării din Alba primesc fonduri pentru dezvoltare și infrastructură

redactia

Ministrul Transporturilor e optimist şi anunţă zeci de kilometri de autostradă noi, finalizaţi în zona Ardealului

Robert Bloancă

Leave a Comment