Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nouă conducere la Albalact

Consiliul de Administraţie al Grupul Lactalis l-a numit pe Giampaolo Manzonetto în funcţia de Director General al Albalact România, iar Irina Măndoiu, director comercial Albalact, preia funcţia de director general adjunct al Albalact, începând cu luna aprilie, arată un comunicat de presă al companiei.
“Preluarea managementului unui lider în industria locală a lactatelor reprezintă o nouă etapă importantă în cariera mea profesională şi o provocare pe care o accept cu bucurie şi cu multă încredere. Am o experienţă de management îndelungată în România, timp în care am preluat frâiele unor companii aflate în momente cheie şi le-am deschis noi drumuri, iar acum primesc misiunea deloc uşoară de a consolida o companie puternică. Am întâlnit la Albalact oameni extraordinar de entuziaşti şi ambiţioşi şi îmi doresc să adaug valoare acestei echipe şi rezultatelor sale prodigioase”, a declarant Giampaolo Manzonetto, potrivit sursei citate.
Giampaolo Manzonetto şi-a început activitatea de management în echipa Parmalat Rusia în 1998, iar din 2003 a continuat în România, unde a devenit Director General al Parmalat în 2007. În 2014, Giampaolo a preluat conducerea Lactalis România, LaDorna şi Parmalat. Giampaolo Manzonetto are 45 de ani şi este licenţiat în Economie şi Afaceri la Universitatea din Parma. De asemenea, Irina Măndoiu, director comercial Albalact, preia funcţia de director general adjunct al Albalact şi va conduce activitatea companiei sub directa coordonare a lui Giampaolo Manzonetto”, precizează sursa citată.
Reprezentanţii companiei Albalact transmit că Irina Măndoiu lucrează în echipa Albalact din 2005, pornind de la poziţia de Trade Marketing Manager. Din 2010, când a devenit Directorul Comercial al companiei, aceasta a construit şi condus întreaga strategie de distribuţie, operaţiuni, vânzări şi trade marketing a companiei, participând totodată la poziţionarea şi lansarea cu succes a brand-urilor şi inovaţiilor în produse.
“Irina are 42 de ani şi este licenţiată în Biologie cu specializarea în Protecţia Mediului, la Facultatea de Ştiinte a Universităţii «Lucian Blaga» din Sibiu”, relatează în sursa citată.
“Am crescut alături de Albalact în cele mai importante etape ale vieţii sale, cu emoţiile şi implicarea pe care le-au presupus proiectele, unele dintre ele de mare amploare. Am văzut compania parcurgând un drum greu de la un jucător local la un jucător naţional, apoi la cel mai mare producător român din industrie şi ştiu că şi eu am contribuit la acest succes. Mă bucur că eu şi Albalact mergem mai departe tot împreună”, a precizat Irina Măndoiu.
În septembrie 2016, Albalact a intrat în Grupul Lactalis – cea mai mare companie de produse lactate din lume. Lactalis este prezentă, azi, în 83 de ţări de pe toate continentele şi gestionează un portofoliu cu brand-uri internaţionale renumite, dar şi cu brand-uri locale importante.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grupul Carrefour lansează Cooperativa Agricolă Carrefour

Articolul următor

Acasă la Laurențiu Baciu, cel care fixează ceasul în agricultura românească

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Energie verde la sediul DGASPC Bihor

Consiliul Județean Bihor a aprobat în ședința extraordinară de luni, 15 iulie, un proiect de hotărâre privind instalarea…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share