Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Propunerea EUV pentru Bookfest: 130 de titluri, nouă lansări de carte

Editura Universității de Vest (EUV) participă la cea de-a șasea ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara, 6-9 aprilie 2017. La standul Editurii se vor găsi, printre cele peste 130 de titluri, multe apariții noi, care vor fi lansate la această ediție a Salonului de carte.
Precizăm că agenda celei de-a șasea ediții a Salonului de Carte Bookfest Timișoara este una cu adevărat excepțională. Astfel, între 6 și 9 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT), de vizavi de Sala Olimpia, Bookfest Timișoara a pregătit un program de cinci stele ce cuprinde lansări de carte, proiecție de film și întâlniri cu cei mai remarcabili autori contemporani.
În cele patru zile de sărbătoare culturală, vizitatorii vor avea ocazia să răsfoiască cele mai interesante noutăți editoriale și să găsească cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi, dat fiind că Sărbătorile Pascale vor fi la doar o săptămână distanță. Cu o ofertă de circa 25.000 de volume la cele mai bune prețuri și din cele mai variate domenii, la Bookfest Timișoara vor fi prezente unele dintre cele mai importante edituri din România.
Editura Universității de Vest (EUV) participă la această ediție a Salonului de Carte cu peste 130 de titluri, multe apariții noi.
Programul evenimentelor EUV:
Joi 6.04
15:00 – 16:00
Lansare carte, autor Ioan Slavici, Politica românească. Ediție, prefață și note de Lucian-Vasile Szabo. Prezintă: Lucian-Vasile Szabo, Cornel Ungureanu și Viorel Marineasa.
17:30 – 18:00
Lansare de carte – Un ev enorm și delicat, Poeți francezi ai veacului de mijloc, Tălmăciri și glose de Șerban Foarță. Prezintă: Marcel Tolcea.
18:00 – 19:00
Scurt metrajul ȘerbAnno Domini prezentat de Biblioteca Județeană Timiș. Prezintă: Tudor Crețu, Șerban Foarță și Marcel Tolcea.
Vineri 7.04
14:00-15:00
Lansarea colecției de Științele ale Educației a Editurii Universităţii de Vest. Invitați: Aura Danielescu, Inspector Școlar General al județului Timiș, Sorina Groza, președintele Asociației Învățătorilor Bănățeni, Simona Sava, directorul Departamentului de Științe ale Educației din UVT, precum și autorii Otilia Bersan, Dimitrie Radu, Mariana Crașovan, Anca Luștrea și Ionel Moș.
16:00-17:00
Lansare de carte – Elementul latin moștenit în lexicul dialectului istroromân, autor Gabriel Bărdăşan. Prezintă: Vasile Frățilă și Ana Maria Radu-Pop.
Sâmbătă 8.04
11:00-12:00
Lansare de carte – Mehala – o poveste, autor Dan Negrescu. Prezintă: Otilia Hedeșan și Dana Percec.
18:00 – 19:00
Lansare de carte – Întrebări puse La Punkt, autor Cristian Pătrășconiu. Invitați: Adriana Babeți, Marcel Tolcea, Mircea Mihăieș, Vasile Popovici, Cornel Ungureanu, Robert Șerban, Smaranda Vultur, Daniel Vighi și Dan Negrescu.
Duminică 9.04
11:00-12:00
Lansare de carte – Periplu prin malefic. Un eseu lucrat pe surse, autori Dana Percec și Dan Negrescu. Prezintă: Adriana Babeți și Reghina Dascăl.
17:00 – 18:00
Lansare de carte – G.I. Tohăneanu-Optimus Magister, autor I. Funeriu. Prezintă: Florica Bodişteanu și Marcel Tolcea.
18:00-19:00
Lansare de carte – Arhivele de folclor și memoria culturală, autor Maria Candale Grosu. Prezintă: Otilia Hedeșan și Diana Mihuț.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

România, cei mai mulți proprietari de podgorii din UE, în 2015

Articolul următor

Grupul Carrefour lansează Cooperativa Agricolă Carrefour

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share