Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Teraplast, credite de 60,4 milioane lei pentru investiţii

Teraplast Bistriţa, producător de profile din materiale din plastic, intenţionează să acceseze două credite în valoare totală de 60,4 milioane lei (circa 13 mil.euro) de la Banca Transilvania, pentru a finanţa proiectele de investiţii de maxim 72 milioane lei programate pentru acest an, potrivit zf.ro.
Conducerea Teraplast a aprobat în acest sens accesarea a două credite de investiţii, de 32,9 milioane lei, respectiv 27,5 milioane lei, pentru o perioadă de 84 luni, susține sursa citată.
Conform datelor furnizate de Bursa de Valori Bucureşti, Teraplast este deţinută de omul de afaceri Dorel Goia, cu o participaţie de 46,77%, în timp ce compania KJK FUND II, cu sediul în Luxemburg, deţine 10%, restul acţiunilor fiind împărţite de ceilalţi investitori de pe piaţa de capital de la Bucureşti.
Grupul Teraplast include compania Teraplast, subsidiara TeraSteel (noua denumire a Plastsistem din ianuarie 2017), TeraGlass, Teraplast Logistic și Politub.
Grupul Teraplast exporta in Germania, Austria, Ungaria, Slovenia, Cehia, Slovacia, Italia, Bulgaria, Serbia sau Belgia.
Facilitățile de producție ale companiilor din Grup sunt localizate în Parcul Industrial Teraplast, dezvoltat pe o suprafață de peste 200.000 mp, în extravilanul municipiului Bistrita. În perioada 2007-2014, grupul Teraplast a investit peste 260 de milioane de lei în dezvoltarea și modernizarea capacităților de producție.
Sursa foto: teraplast.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cluj: SDC Imobiliare, investiţie de 46 de milioane de lei în 276 de apartamente

Articolul următor

Noi ghiduri privind Sprijinirea dezvoltării urbane, în consultare publică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share