Real Estate Slider

Coresi Avantgarden – proiectul rezidențial al anului

Cea de-a 12-a ediție a Forumului și Galei Premiilor Imobiliare pentru Europa de Sud-Est s-a desfășurat la București, în data de 6 aprilie 2017. Evenimentul organizat de EuropaProperty a reunit cei mai activi jucători din sectorul imobiliar regional, printre care dezvoltatori, agenții, dar și bancheri, investitori sau avocaţi. Companiile au fost evaluate pe baza contribuției generale pe piață, conceptului, calității serviciilor pentru clienți, inovațiilor, succesului comercial, managementului și pătrunderii pe piață.
Gala de premiere a avut loc la finalul zilei, iar câştigătorii au fost stabiliţi în urma unui proces de votare efectuat de un juriu independent, format din profesionişti cu experienţă din real estate. În această competiţie s-au putut înscrie companii din România, Bulgaria, Croaţia, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Republica Moldova şi Albania. Premiile au fost acordate pentru activitățile și realizările din anul 2016.
Nominalizat la categoria Residential Project of the Year alături de alte ansambluri din România și Bulgaria, proiectul rezidențial Coresi Avantgarden a fost desemnat cel mai bun proiect rezidențial al anului. Immochan Imobiliare și Avantgarden Immo Invest au primit premiul pentru categoria Residential Developer of the Year.
Coresi Avantgarden (5)
Despre proiect
Ansamblul rezidențial Coresi Avantgarden a fost demarat în primăvara anului 2016 și face parte din faza a treia a celui mai amplu proiect de regenerare urbană din România – cartierul Coresi – ce vizează circa 8% din suprafața utilă a orașului Brașov.
Prima etapă a complexului rezidențial include 13 blocuri, cu un total de 570 de apartamente, vândute integral. Locuințele vor fi predate la cheie pe parcursul anului 2017 și în primăvara anului 2018. Cele 570 de apartamente sunt situate în imobile cu un regim de înălțime de 5, respectiv 8 etaje.
Vânzările pentru etapa a doua a proiectului vor fi demarate în luna aprilie, iar construcția în luna iunie. 430 de unități locative de tip studio, apartamente cu 2 și 3 camere vor fi construite în această etapă. Termenul de finalizare al celor 9 blocuri este septembrie 2018.
Urmatoarele etape ale proiectului vor fi construite pe parcursul a 3-5 ani, în funcție de capacitatea de absorbție a pieței. Investiția totală se ridică la 100 de milioane de euro.
Concept
Coresi Avantgarden randare
Ansamblul este construit din materiale de cea mai bună calitate atât la nivelul structurii, cât și în ceea ce privește finisajele interioare și exterioare, instalațiile electrice și sanitare, astfel încât să ofere cumpărătorului alternativa unei investiții rezidențiale durabile care îi va oferi condiții de confort optime într-un spațiu compartimentat și amenajat după un concept arhitectural modern.
Calitatea spațiului urban este dată de alaturarea armonioasă a diferitelor elemente arhitecturale și peisagistice, dar și de proximitatea cu centrul comercial Coresi Shopping Resort și a facilităților de petrecere a timpului liber, de fitness sau de luat masa, oferind implicit o calitate mai ridicată a vieții.
Despre Immochan România
Immochan România are patru direcții de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare în parteneriat cu hipermarketurile Auchan; leasing pentru galeriile comerciale și a retail park-urilor; activități de property management pentru galeriile comerciale și valorizarea patrimonială a proprietăților grupului Auchan.
Immochan operează 375 de centre comerciale în 12 țări, cumulând 2,3 milioane de metri pătrați de galerii comerciale. Prin proiectul Coresi Avantgarden, compania își diversifică activitatea într-un domeniu nou – acela al dezvoltărilor rezidențiale.
Despre Avantgarden Immo Invest
Avantgarden Immo Invest este o companie specializată în promovarea, realizarea și comercializarea de proiecte rezidențiale, condusă de Daniela Kasper. Compania are un portofoliu de proiecte reprezentative, cumulând peste 1300 de apartamente construite în perioada 2006-2016: complexele rezidențiale Avantgarden 1, Avantgarden 2 și proiectul Avantgarden Tractorul.
În cadrul parteneriatului Coresi, Avantgarden va pune la dispoziția proiectului competența acumulată în cei peste 10 ani de dezvoltări imobiliare – proiectare, arhitectură, management de proiect, marketing, vânzări.

Related posts

Carbochim, nou Consiliu de Administraţie prin metoda votului cumulativ

Stefana Muresan

Living in luxury by Platinia

Ligia Voro

Apartamentele de două camere în Gheorgheni, cele mai solicitate la Cluj

Nora Dumitrescu

De marți, 12 ianuarie, orădenii își pot plăti taxele și impozitele locale

Traian Dan

Liebrecht and wooD investește 25 de milioane de EURO în dezvoltarea celui de-al doilea FASHION HOUSE OUTLET CENTRE în București

Papuc Irina

Bosch pariaza si pe casa inteligenta

Transilvania Business

Zece firme selectate în primul accelerator de export din România – ScaleOut

Traian Dan

Emerging Europe Recognises its Champions at London Awards Ceremony

Ionut Oprea

Produse din Bihor pentru bihoreni! – se încearcă promovarea produselor locale

Traian Dan

AgroTransilvania Cluster. De la emergență la specializare inteligentă

Ligia Voro

Record al ultimilor 5 ani: Volumul tranzacțiilor imobiliare din România a depășit borna de 1 mld. euro în 2019

Papuc Irina

Raport Colliers privind evoluția pieței imobiliare în 2019: dezvoltare în creștere față de așteptările inițiale pe mai multe segmente

Papuc Irina

Globalworth to become the sole owner of the Green Court Bucharest Campus  

Ionut Oprea

Loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva: lucrările vor fi finalizate la termen

Stefana Muresan

Producătorii de gaze și de energie electrică, prețuri reglementate de la îngrijorarea guvernanților

redactia

11 milioane euro pentru Vida Herastrau

Stefana Muresan

CNIPMMR propune debirocratizarea și digitalizarea Legii societăţilor nr.31/1990

Traian Dan

S IMMO AG: Strong first quarter of 2017

Ionut Oprea

Who will represent Romania at Expo Real 2017?

Ionut Oprea

PORR Construct, antreprenorul general pentru Orhideea Towers

Transilvania Business

Coca-Cola HBC România și Mobexpert sunt noii chiriași ai P3 Bucharest A1

Ligia Voro

RePatriot pregătește Top 100 Români de Pretutindeni – Ediția 2020

Traian Dan

Vodafone România și-a prezentat performanțele și obiectivele strategice

Traian Dan

Bosch, al doilea centru de servicii de afaceri

Transilvania Business

Leave a Comment