Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul Mega Image din Cluj, cu produse locale

Retailerul Mega Image îşi deschide sâmbătă primul supermarket din Cluj-Napoca şi anunţă că vrea să se extindă la Cluj. Compania a încheiat parteneriate cu producători locali.
Primul magazin Mega Image din Cluj este amenajat pe o suprafață de aproximativ 900 de metri pătrați și reprezintă ancora principală în cadrul galeriei Platinia, de pe Calea Mănăştur, pe fosta platformă a fabricii de bere Ursus.
“Lansarea pe piața din Cluj reprezintă un moment de referință în dezvoltarea companiei noastre. Practic, este pasul pe care îl facem mai departe pe o piață cu un context local diferit, cu un specific gastronomic în care putem să aducem o valoare adăugată prin oferta noastră de produse la cele mai bune standarde de calitate și prețuri, prin formatul unic al magazinelor şi cu un design modern. De asemenea, continuăm angajamentul nostru de susţinere şi promovare a producătorilor locali. Astfel, vom oferi clujenilor fructe şi legume proaspete de sezon, de la producătorii locali, alături de branduri locale de carne si panificaţie. Până la finalul anului în curs, vom continua să deschidem și alte magazine Mega Image în Cluj-Napoca”, a declarat Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.
Primul magazin Mega Image din Cluj include produse marcă proprie, precum şi noua gamă de produse ready-meal Mega Apetit ce se vor regăsi într-o zonă dedicată.
Compania a mai anunţat că Mega Image a încheiat parteneriate cu producători locali, “pentru a oferi o gamă variată şi de calitate de produse locale”. Peste zece producători locali de legume şi fructe, printre care şi Cooperativa Lunca Someşului Mic, vor oferi în sortimentaţia Mega Image produse proaspete de sezon. În plus, doi dintre cei mai cunoscuţi producători locali, producătorul de preparate din carne Moldovan – Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificație și patiserie, PaneMar, s-au alăturat Mega Image și vor oferi ogamă specială de produse în cadrul magazinului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

NRCC Orange Night 2017 – meet, eat & party with the Dutch!

Articolul următor

Lansare de carte: Vasile Dâncu, „Politically incorrect. Scenarii pentru o Românie posibilă”, la Gaudeamus

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Citeste mai mult

Eppur și muove…

De la celebra afirmație a lui Galileo Galilei […]
Total
0
Share