București Real Estate

Sonae Sierra câștigă 3 premii europene pentru ParkLake

• ParkLake confirmă succesul său remarcabil cu 3 premii internaționale acordate de 2 entități diferite
• O investiție de 180 milioane EUR reprezentând 70.000 m2 și peste 200 de magazine

Sonae Sierra, compania internațională dedicată dezvoltării și deservirii proprietăților dinamice de tip retail, a fost recent recompensată cu 3 premii europene prestigioase. La cea de-a 12-a ediție anuală a premiilor pentru proprietatea imobiliară, SEE Real Estate Awards, eveniment organizat la București, România, Sonae Sierra a primit premiul pentru Cel mai bun dezvoltator de retail (Best Retail Developer). Deschis recent, în septembrie 2016, centrul comercial ParkLake a fost ales Cel mai bun Proiect de retail al anului din Europa de sud-est (Best Retail Project of the Year in South Eastern Europe).

În plus, în aceeași seară, însă de această dată la Praga, la Gala Premiilor CIJ HOF (Hall of Fame), ParkLake s-a numărat printre câștigătorii de la categoria Cei mai buni dintre cei buni și a primit premiul pentru Cel mai bun proiect și dezvoltator de retail din regiunile Europa centrală și de est și Europa de sud-est (Best Retail Development & Developer across CEE & SEE region).

Premiile EuropaProperty SEE Real Estate Awards reprezintă cel mai longeviv și singurul eveniment de acest tip care aduce laolaltă profesioniștii din domeniu, de la nivel local și internațional, care se pot astfel întâlni și discuta despre oportunitățile din Europa de sud-est. Premiul aduce recunoaștere calității designului, calității construcției și a proceselor de construcție din perspectiva costurilor, a protecției mediului, accesibilității și amplasamentului și totodată a succesului comercial și durabilității proiectului.

CIJ Europe, a lansat în iulie 2016 cea mai metodică și transparentă platformă de jurizare pe două eșaloane, având ca scop departajarea în rândul elitei proiectelor imobiliare, a companiilor și furnizorilor de servicii din șase țări din regiunile Europa centrală și de est și Europa de sud-est la gala finală de premiere. Premiile se acordă ca recunoaștere a realizărilor remarcabile din domeniul dezvoltării proprietății imobiliare și este votat de un comitet independent format din profesioniști de marcă din întreaga Europă.

Ingo Nissen, Director Executiv al Sonae Sierra, responsabil pentru proiectele de dezvoltare din România a afirmat următoarele: „Ne bucură foarte mult aceste 3 premii și să ne vedem eforturile apreciate și onorate în toată Europa. Scopul nostru este acela de a crea spații care oferă posibilitatea de petrecere a timpului într-un mod plăcut și atrăgător, respectând deopotrivă mediul înconjurător. Suntem foarte mulțumiți să vedem recunoașterea efortului investit în crearea celei mai moderne și atractive destinații comerciale și de agrement din București, care vine cu o nouă combinație de chiriași și noi concepte, precum și cu un design și o arhitectură impresionantă și cu posibilități de agrement tematic surprinzătoare, create exclusiv pentru ParkLake, un centru comercial care a devenit totodată un exemplu de sustenabilitate.”
TJ Kearns, Director al Caelum Development Director, a declarat: „ParkLake a stabilit un nou etalon în România ca destinație de retail și de petrecere a timpului liber, cu peste 200 de magazine și aproximativ 70.000 m2 GLA. Ne mândrim în special cu felul în care a fost concepută zona de restaurante, care include 23 de restaurante și se numără printre cele mai bune din Europa de est. Centrul comercial are o ofertă unică de chiriași și o combinație aparte de trăsături de activități sportive și de agrement, inclusiv un cinematograf multiplex, un sală de sport WordGym și o piscină, zonă pentru sporturi în aer liber și de relaxare, legate de vecinătate cu Parcul Titan.

ParkLake reprezintă o investiție de 180 milioane EUR care și-a deschis porțile în septembrie 2016. Centrul comercial oferă un retail de calitate pe o suprafață de 70.000 m2 GLA, cu peste 200 de magazine, inclusiv 23 de restaurante, un cinematograf multiplex și 2.450 de spații de parcare în subteran. Centrul are o ofertă unică de chiriași și o combinație aparte de activități de agrement și sportive legate de vecinătatea Parcului Titan.
După ce a primit și alte premii pentru proiectul imobiliar dezvoltat la ParkLake, Sonae Sierra și Caelum Development au avut onoarea de a primi în acest an distincția pentru Cel mai bun dezvoltator de retail, Cel mai bun proiect de retail din Europa de sud-est, din partea EuropaProperty precum și premiul pentru Cel mai bun proiect și dezvoltator de retail din regiunile Europa centrală și de est și Europa de sud-est din partea CIJ Europe.

Sonae Sierra și Caelum Development au primit recunoașterea faptului că se află printre campionii anului, cei care reprezintă cele mai bune și remarcabile realizări în rândul proiectelor, companiilor și din domeniu din Europa de sud-est și Europa centrală și de est în 2016. Membrii juriului sunt profesioniști cu experiență din domeniul imobiliar, reprezentând toate sectoarele industriei proprietății comerciale și de retail din regiune.

Sonae Sierra, www.sonaesierra.com, este compania internațională dedicată dezvoltării și deservirii proprietăților dinamice de tip retail. Compania își desfășoară activitatea prin intermediul a 12 structuri corporative oferind servicii unei diversități de țări, cum ar fi Portugalia, Algeria, Azerbaidjan, Brazilia, Columbia, Germania, Grecia, Italia, Maroc, România, Rusia Slovacia, Spania, Tunisia și Turcia. Sonae Sierra deține 45 de centre comerciale cu o valoare de piață de aproximativ 7 miliarde EUR și administrează/închiriază 78 de centre comerciale, ceea ce reprezintă o suprafață închiriabilă totală de 2,3 milioane de m2 și aproximativ 9.100 de chiriași. În prezent, Sonae Sierra are în desfășurare 15 proiecte de dezvoltare imobiliară, inclusiv 7 pentru clienți, și 5 noi proiecte în pregătire. În prezent, Sonae Sierra colaborează cu peste 20 de co-investitori și administrează patru fonduri de investiții imobiliare pentru un număr important de investitori din toată lumea.

Caelum Development, www.caelumdevelopment.eu, este o un fond privat irlandez specializat în investiții/dezvoltarea proprietății imobiliare, cu peste 15 ani de experiență pe piața imobiliară europeană. Caelum Group, cu sediul social la Varșovia, deține și administrează un portofoliu extins de proprietăți imobiliare peste tot în Europa, inclusiv mai multe centre comerciale de tip retail reprezentând peste 200.000 m2 GLA. Punând accentul pe cele mai înalte standarde profesionale precum și pe cunoașterea pieței locale, Caelum beneficiază de o dinamică puternică și o echipă dedicată de specialiști în proprietatea imobiliară, bucurându-se de o poziție din ce în ce mai puternică pe o piață în continuă schimbare.

Related posts

Cluj Napoca: Platinia, proiect imobiliar de 25 de milioane de euro

Stefana Muresan

Arad: 15 hale industriale de peste 100.000 mp. vor fi contruite în județ

redactia

Sibiul si Timisoara – orase prezente la Cities of Tomorrow #5 – cap de afis pe listele investitorilor

Ionut Oprea

DAFCOCHIM, connecting people – liantul între fermieri și furnizorii de inputuri

Ligia Voro

Program de week-end: clujenii, invitați la concursul de aeromodelism Liberty Multirotor Racing – ediția treia

Ligia Voro

Calitatea vieții – decisivă pentru dezvoltarea urbană sustenabilă

Ionut Oprea

Centrul IT DRÄXLMAIER Timișoara își mută birourile în ISHO Offices

Papuc Irina

First Passengers Travel Safely on a Hyperloop

Ionut Oprea

Microsoft announces a $1 billion digital transformation plan for Poland, including access to local cloud services with first datacenter region

Ionut Oprea

City Gate Plaza Refurbishment

Ionut Oprea

S-a lansat Digitaliada – soluție interactivă de învățare și testare online

Traian Dan

Evenimentele, cea mai eficientă modalitate de promovare B2B

Ionut Oprea

Moxy No.2 for Milan!

Prima închiriere online a unui depozit: Green Net – în Chitila Logistics Hub

Ionut Oprea

Stabilitatea juridica, un factor decisiv

Ionut Oprea

Bayer CropScience – Management integrat al tuturor agenţilor de dăunare

Ligia Voro

Companiile investesc in evenimente de business

Ionut Oprea

Provocarea Hyperion Towers: achiziția biroului de catre IMM-uri

Papuc Irina

Imobiliare.ro: Șapte orașe, 1.400 ansambluri rezidențiale

Stefana Muresan

Zeci de mii de participanți sunt așteptați la Bucharest Tech Week

Ligia Voro

ATENOR announces the obtaining of the Building Permit for @EXPO project

Ionut Oprea

Tetarom a reluat licitația pentru spațiile de depozitare și birouri

Nora Dumitrescu

A treia ediție a conferinței “Soluții prefabricate din beton” în toamnă

Ligia Voro

IT Datagroup inchiriaza 1.200 de mp in Vox Technology Park Timisoara

Ionut Oprea

Leave a Comment