București Real Estate

Sonae Sierra câștigă 3 premii europene pentru ParkLake

• ParkLake confirmă succesul său remarcabil cu 3 premii internaționale acordate de 2 entități diferite
• O investiție de 180 milioane EUR reprezentând 70.000 m2 și peste 200 de magazine

Sonae Sierra, compania internațională dedicată dezvoltării și deservirii proprietăților dinamice de tip retail, a fost recent recompensată cu 3 premii europene prestigioase. La cea de-a 12-a ediție anuală a premiilor pentru proprietatea imobiliară, SEE Real Estate Awards, eveniment organizat la București, România, Sonae Sierra a primit premiul pentru Cel mai bun dezvoltator de retail (Best Retail Developer). Deschis recent, în septembrie 2016, centrul comercial ParkLake a fost ales Cel mai bun Proiect de retail al anului din Europa de sud-est (Best Retail Project of the Year in South Eastern Europe).

În plus, în aceeași seară, însă de această dată la Praga, la Gala Premiilor CIJ HOF (Hall of Fame), ParkLake s-a numărat printre câștigătorii de la categoria Cei mai buni dintre cei buni și a primit premiul pentru Cel mai bun proiect și dezvoltator de retail din regiunile Europa centrală și de est și Europa de sud-est (Best Retail Development & Developer across CEE & SEE region).

Premiile EuropaProperty SEE Real Estate Awards reprezintă cel mai longeviv și singurul eveniment de acest tip care aduce laolaltă profesioniștii din domeniu, de la nivel local și internațional, care se pot astfel întâlni și discuta despre oportunitățile din Europa de sud-est. Premiul aduce recunoaștere calității designului, calității construcției și a proceselor de construcție din perspectiva costurilor, a protecției mediului, accesibilității și amplasamentului și totodată a succesului comercial și durabilității proiectului.

CIJ Europe, a lansat în iulie 2016 cea mai metodică și transparentă platformă de jurizare pe două eșaloane, având ca scop departajarea în rândul elitei proiectelor imobiliare, a companiilor și furnizorilor de servicii din șase țări din regiunile Europa centrală și de est și Europa de sud-est la gala finală de premiere. Premiile se acordă ca recunoaștere a realizărilor remarcabile din domeniul dezvoltării proprietății imobiliare și este votat de un comitet independent format din profesioniști de marcă din întreaga Europă.

Ingo Nissen, Director Executiv al Sonae Sierra, responsabil pentru proiectele de dezvoltare din România a afirmat următoarele: „Ne bucură foarte mult aceste 3 premii și să ne vedem eforturile apreciate și onorate în toată Europa. Scopul nostru este acela de a crea spații care oferă posibilitatea de petrecere a timpului într-un mod plăcut și atrăgător, respectând deopotrivă mediul înconjurător. Suntem foarte mulțumiți să vedem recunoașterea efortului investit în crearea celei mai moderne și atractive destinații comerciale și de agrement din București, care vine cu o nouă combinație de chiriași și noi concepte, precum și cu un design și o arhitectură impresionantă și cu posibilități de agrement tematic surprinzătoare, create exclusiv pentru ParkLake, un centru comercial care a devenit totodată un exemplu de sustenabilitate.”
TJ Kearns, Director al Caelum Development Director, a declarat: „ParkLake a stabilit un nou etalon în România ca destinație de retail și de petrecere a timpului liber, cu peste 200 de magazine și aproximativ 70.000 m2 GLA. Ne mândrim în special cu felul în care a fost concepută zona de restaurante, care include 23 de restaurante și se numără printre cele mai bune din Europa de est. Centrul comercial are o ofertă unică de chiriași și o combinație aparte de trăsături de activități sportive și de agrement, inclusiv un cinematograf multiplex, un sală de sport WordGym și o piscină, zonă pentru sporturi în aer liber și de relaxare, legate de vecinătate cu Parcul Titan.

ParkLake reprezintă o investiție de 180 milioane EUR care și-a deschis porțile în septembrie 2016. Centrul comercial oferă un retail de calitate pe o suprafață de 70.000 m2 GLA, cu peste 200 de magazine, inclusiv 23 de restaurante, un cinematograf multiplex și 2.450 de spații de parcare în subteran. Centrul are o ofertă unică de chiriași și o combinație aparte de activități de agrement și sportive legate de vecinătatea Parcului Titan.
După ce a primit și alte premii pentru proiectul imobiliar dezvoltat la ParkLake, Sonae Sierra și Caelum Development au avut onoarea de a primi în acest an distincția pentru Cel mai bun dezvoltator de retail, Cel mai bun proiect de retail din Europa de sud-est, din partea EuropaProperty precum și premiul pentru Cel mai bun proiect și dezvoltator de retail din regiunile Europa centrală și de est și Europa de sud-est din partea CIJ Europe.

Sonae Sierra și Caelum Development au primit recunoașterea faptului că se află printre campionii anului, cei care reprezintă cele mai bune și remarcabile realizări în rândul proiectelor, companiilor și din domeniu din Europa de sud-est și Europa centrală și de est în 2016. Membrii juriului sunt profesioniști cu experiență din domeniul imobiliar, reprezentând toate sectoarele industriei proprietății comerciale și de retail din regiune.

Sonae Sierra, www.sonaesierra.com, este compania internațională dedicată dezvoltării și deservirii proprietăților dinamice de tip retail. Compania își desfășoară activitatea prin intermediul a 12 structuri corporative oferind servicii unei diversități de țări, cum ar fi Portugalia, Algeria, Azerbaidjan, Brazilia, Columbia, Germania, Grecia, Italia, Maroc, România, Rusia Slovacia, Spania, Tunisia și Turcia. Sonae Sierra deține 45 de centre comerciale cu o valoare de piață de aproximativ 7 miliarde EUR și administrează/închiriază 78 de centre comerciale, ceea ce reprezintă o suprafață închiriabilă totală de 2,3 milioane de m2 și aproximativ 9.100 de chiriași. În prezent, Sonae Sierra are în desfășurare 15 proiecte de dezvoltare imobiliară, inclusiv 7 pentru clienți, și 5 noi proiecte în pregătire. În prezent, Sonae Sierra colaborează cu peste 20 de co-investitori și administrează patru fonduri de investiții imobiliare pentru un număr important de investitori din toată lumea.

Caelum Development, www.caelumdevelopment.eu, este o un fond privat irlandez specializat în investiții/dezvoltarea proprietății imobiliare, cu peste 15 ani de experiență pe piața imobiliară europeană. Caelum Group, cu sediul social la Varșovia, deține și administrează un portofoliu extins de proprietăți imobiliare peste tot în Europa, inclusiv mai multe centre comerciale de tip retail reprezentând peste 200.000 m2 GLA. Punând accentul pe cele mai înalte standarde profesionale precum și pe cunoașterea pieței locale, Caelum beneficiază de o dinamică puternică și o echipă dedicată de specialiști în proprietatea imobiliară, bucurându-se de o poziție din ce în ce mai puternică pe o piață în continuă schimbare.

Related posts

Vodafone menține românii contectați în „Cea mai performantă rețea mobilă”

Ligia Voro

Galleria Mall Arad, planuri de relansare

Stefana Muresan

Oregon Park, premiu – “Cel Mai Bun Ansamblu de Birouri pentru Servicii BPO/ SSC în București”

Ionut Oprea

A 7-a ediție a salonului VINTEST București

Ionut Oprea

Cushman & Wakefield Echinox isi consolideaza departamentul industrial

Ionut Oprea

NEPI Rockcastle și Ovidiu Șandor anunță încheierea negocierilor cu Dedeman pentru preluarea proiectului The Office Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Cernobîl, destinație turistică și pentru români, după celebrul serial difuzat de HBO

Papuc Irina

Târgul Imobiliarium aduce locuințe cu discount între 2.000 și 10.000 de euro, ansambluri în exclusivitate, dar și workshopuri atractive

Stefana Muresan

S IMMO intends to sell part of its German residential portfolio

BT conduce top 15 companii după valoarea tranzacționată la BVB

Ligia Voro

Banca Transilvania va susține cinci liceeni antreprenori

Nora Dumitrescu

Lanţul de farmacii Remedia, scos la vânzare, integral sau parțial. Prețul: începând cu 5 milioane de euro

Papuc Irina

Tinca Celniu, speaker la MEET THE WOMAN!

Ionut Oprea

LIVE-Pria Environment in contextul Covid-19 in 8 mai 2020, de la ora 11.30

Ionut Oprea

Dezvoltarea pieței de imobiliare în prezent și viitor la ‘Real Estate & Construction Forum’

redactia

Prima conferinta LIVE Pria Competiton are loc in 7 mai 2020, de la ora 11

Ionut Oprea

Lucian Anghel (BVB): "Dacă bursa ar fi un barometru, putem spune că economia românească a duduit în 2017"

Stefana Muresan

B | Cursuri pentru invatatori si consilieri scolari

Obligațiunile Autonom debutează pe piața reglementată a BVB

Ligia Voro

CTP:  12 mil. de euro investitie pentru extinderea DSV

Ionut Oprea

Antreprenorul Mircea Bulboacă din Sibiu, proprietarul CON-A, cel mai mare constructor român în 2017

Stefana Muresan

IMMOFINANZ a semnat contracte de vânzare pentru mai multe terenuri din portofoliul Adama

Ionut Oprea

VGP set to develop new business park in Arad

Papuc Irina

ALINSO: 10 years anniversary at Ploiesti West Park

Ionut Oprea

Leave a Comment