Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ALD Automotive lansează ALD Electric

ALD Automotive, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de leasing operaţional din România, lansează ALD Electric, un produs de leasing operaţional cu servicii incluse pentru autovehicule electrice şi hibride plug-in disponibile în România.
Noul serviciu face parte din programul ALD Bluefleet, prin care ALD Automotive propune soluţii pentru limitarea emisiilor de CO2 şi a consumului de carburant şi oferă consultanţă companiilor pentru ca politicile lor auto să aibă un impact cât mai redus asupra mediului.
„La nivel global, Europa este considerată un hub al maşinilor electrice, iar înverzirea flotelor auto este o tendinţă ce se va impune în România şi la care avem semnale că vor adera tot mai multe companii în următorii ani. În acest sens, ALD Electric este un produs gândit pentru companiile early adopters, care implementează sau au în plan politici de înverzire a parcului auto”, spune Frédéric Banco, director general al ALD Automotive România.
ALD Automotive continuă să mărească numărul de maşini electrice şi plug-in în flota proprie, adăugând recent mai multe autovehicule care vor fi utilizate de angajaţii companiei, în interes de serviciu, şi vor putea fi solicitate în test drive de clienţi.
Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupe Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service, asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lidl - hotel și spații comerciale pe terenul fostei fabrici de ciocolată din Brașov

Articolul următor

Berarii României: Piața berii a rămas constantă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Ebm-past Oradea, preluată de Siemens

Acordul de vânzare a diviziei Industrial Drive Technology (IDT) a ebm-papst către Siemens a fost semnat miercuri, 21…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share