Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

B. Braun, o fabrică nouă și un centru logistic în România

Compania germană B. Braun, care derulează activități în domeniul producției de dispozitive medicale, medicamente și al serviciilor de dializă, demara o investiție de tip greenfield, care va presupune construcția unei fabrici de soluții perfuzabile, construcția unui centru de cercetare și dezvoltare științifică cu laboratoare specializate, precum și construirea unui nou centru logistic.
Noua investiție ar urma să fie finalizată până în anul 2020 și va genera aproximativ 250 de noi locuri de muncă.
Informația apare într-un comunicat al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.
O delegaţie a companiei a avut luni o întrevedere cu Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. În cadrul întâlnirii, reprezentanţii companiei şi-au exprimat intenţia de a extinde afacerile din România.
„Am construit la nivelul ministerului un punct unic de contact pentru comunitatea de business şi venim în întâmpinarea dumneavoastră, ca un integrator de soluţii pentru dinamizarea şi dezvoltarea nivelului investiţional. Ca ministru pentru mediul de afaceri mă interesează o abordare pragmatică, orientată spre business şi consider că investitorii străini sunt ambasadorii reprezentativi ai economiei româneşti. Aveţi tot suportul instituţional pentru creşterea nivelului investiţiilor companiei dumneavoastră în România”, a declarat ministrul Alexandru Petrescu.
Deschiderea de către B. Braun Melsungen AG a unei companii în România, în anul 1998, la Timişoara, a fost încurajată de succesul înregistrat în ţări din Europa de Est, precum Polonia, Ungaria, Cehia şi Slovacia, conform datelor postate pe pagina de Internet a companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

1 milion de euro pentru startup-uri din tehnologie, la Cluj

Articolul următor

Timișoreanul Ionuț Ardeleanu, încă patru ani în fruntea Auchan

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share