Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timișoreanul Ionuț Ardeleanu, încă patru ani în fruntea Auchan

Ionuț Ardeleanu, primul român instalat la conducerea operațiunilor grupului francez Auchan în România, va fi păstrat pe post încă cel puțin 4 ani, mandatul său de director general fiind prelungit până la 26 ianuarie 2021, anunță profit.ro.
Ardeleanu a fost numit director general al Auchan România în decembrie 2015, devenind astfel cel mai puternic director român din comerțul local.
Ardeleanu (36 ani) lucrează în cadrul Auchan din 2006, începând de la manager de raion, apoi șef de piață și până la director de magazin și director regional. În 2008 a fost numit director de magazin la Timișoara, iar în 2011 a primit o nouă misiune, de a pregăti hipermarketul Auchan Craiova. Ulterior, în 2012 a fost numit director de ofertă în cadrul departamentului Marketing.
Sursa citată susține că anul 2013 a fost unul cu multe provocări pentru Ionuț Ardeleanu, fiind numit director regional pe regiunea Sud, nou creată în organizarea Auchan, și având în responsabilitate atât integrarea și transformarea magazinelor ex-Real din această regiune cât și consolidarea și dezvoltarea comerțului Auchan pe perimetrul său – 12 magazine cu 4000 de angajați, toate realizate cu mare succes. Grupul francez Auchan a intrat pe piața românească în 2006.
În prezent, retailerul are în porto¬foliu 33 de hipermarketuri, cu 280.000 de metri pătrați suprafața netă de vânzare, și circa 10.000 de angajați. Afacerile Auchan România depășesc un miliard de euro. Auchan Holding este al 11-lea grup de distribuție din lume, controlat de famila Mulliez din Franța. Este prezent în 16 țări și are 330.700 angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

B. Braun, o fabrică nouă și un centru logistic în România

Articolul următor

Profitul Daimler a crescut cu 87% în T1

Citește și:
Citeste mai mult

Un nou pasaj subteran în Oradea

Un pasaj subteran în intersecția T. Vladimirescu – Oneștilor va facilita ieșirea din oraș spre autostradă. Consiliul Local…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share