Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașov: Premium Aerotec mizează pe o cifră de afaceri de 68 de milioane de euro

Compania Premium Aerotec, care are o fabrică la Ghimbav, mizează anul acesta pe o creștere a cifrei de afaceri cu aproape 10%, de la 62 la 68 de milioane de euro, spun reprezentanții companiei, potrivit bizbrasov.ro.
Fabrica din Brașov a companiei germane Premium Aerotec, parte a grupului Airbus, a ajuns anul trecut la 850 de angajați, iar anul acesta vrea să facă alte 100 de angajări, astfel că urmează să sară de 900 de angajați la Brașov.
„În 2016 ne-am remarcat prin susținerea stabilității și a gradului de încredere pentru angajații noștri, dorind astfel să oferim motivație pentru creșterea eficienței. Ne propunem să ne mărim echipa, datorită noilor oportunități investiționale și a dezvoltării companiei (…) Fluctuația personalului este o temă binecunoscută în rândul marilor corporații brașovene. Ofertele locurilor de muncă pe piață sunt vaste, însă specificul business-ului Premium Aerotec ne oferă avantajul de a fi unici în domeniul de activitate, motiv pentru care toate pozițiile deschise în cadrul companiei noastre poartă un caracter deosebit. Bineînțeles, pentru anul 2017, recrutarea și îmbunătățirea beneficiilor oferite angajaților reprezintă un punct de interes pentru companie”, explică Andra Maxin, responsabil relații publice și comunicare în cadrul companiei, potrivit sursei citate.
Compania și-a propus ca anul acesta să integreze sistemele digitalizate și să își extindă capacitatea de producție prin automatizarea proceselor actuale.
Premium Aerotec este cel mai important producător european de structuri pentru aeronave de mari dimensiuni, producând în principal pentru Airbus. Compania germană a fost înfiinţată în anul 2009 ca filială deţinută în întregime de grupul de aeronautică şi apărare EADS. Investiţiile Premium Aerotec în fabrica din Braşov, cu o suprafaţă construită de 60.000 metri pătraţi, se ridică la circa 40 milioane euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timiș: B. Braun, investiție de 300 de milioane de euro într-o fabrică de seringi perfuzabile

Articolul următor

Ajutoare financiare excepţionale pentru producătorii de lapte

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share