Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Stefanini: target: + 25% la cifra de afaceri

Compania braziliană Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, vrea sa obțină anul acesta în România o cifră de afaceri de 45 de milioane de euro, în creștere cu 25% față de 2016, a declarat marți, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliștii, fondatorul companiei, Marco Stefanini, care se așteaptă ca până la sfârșitul anului să mai angajeze încă 400 de persoane în cele trei centre din România.
Stefanini intenționează să crească numărul de angajați în România, până la sfârșitul anului, de la 1.400 la 1.800 de persoane în cele trei sedii din București, Sibiu și Târgu Mureș, scrie News.ro.
În 2010, Stefanini a preluat, la nivel mondial, TechTeam Global și, implicit, operațiunile locale ale acestei companii, care activa din 2004 în România. Întrebat de ce a ales să rămână pe plan local, fondatorul Stefanini a spus că și-a continuat operațiunile în România din mai multe motive. Primul a fost nivelul ridicat de educație, iar al doilea a fost faptul că românii vorbesc mai multe limbi.
Stefanini este activă pe mai multe sectoare din zona serviciilor IT, de la externalizare de infrastructură până la dezvoltarea de aplicații software. La nivel global, compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1 miliard de dolari.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Săptămâna Belgiană 2017 la Cluj Napoca

Articolul următor

Vastint leases 3,350 m² in Timpuri Noi Square

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share