Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Draxlmaier Automotive, noi angajări în Hunedoara

Fabrica de cablaje auto Draxlmaier Automotive din Hunedoara are nevoie urgentă de 150 de oameni. La anul va avea nevoie de încă 1.000. Deficitul de forţă de muncă disponibilă din zonă se resimte din nou. Reprezentanţii companiei germane au cerut sprijinul Primăriei.
Reprezentanţii DAR Draxlmaier Automotive SRL au prezentat Primăriei Hunedoara, oferta de locuri de muncă pentru fabrica din oraşul amintit. Unitatea de aici îşi extinde capacitatea, iar lucrările în acest scop vor fi gata anul acesta. Anul trecut, Draxlmaier anunţa că, pentru extinderea din 2017, de la Hunedoara, va avea nevoie de 550 de oameni în plus, scrie Glasul Hunedoarei. Potrivit sursei citate, compania a găsit 400 şi mai are nevoie urgentă de încă 150. Din cauza crizei de forţă de muncă disponibilă angajatorul se mulţumeşte şi cu persoane care au doar 8 clase absolvite.
„Ni s-a solicitat sprijin în găsirea a 150 de oameni care nu trebuie să fie neapărat specializaţi şi nici să aibă liceul absolvit sau o şcoală profesională. Sunt acceptate şi persoane cu 8 clase pentru că specializarea se va face în unitatea companiei de la Timişoara. Pentru perioada de specializare se vor asigura cazare, masă şi diurnă. De asemenea şi cursurile de specializare sunt gratuite. Pentru a încerca să ajutăm o companie care încearcă să se dezvolte la Hunedoara am decis ca persoanele interesate să-şi poată depune CV-urile şi la Compartimentul de Resurse Umane din cadrul Primăriei”, declară primarul Hunedoarei Dan Bobouţanu, pentru sursa citată.
Draxlmaier a deschis o primă capacitate de producţie la Hunedoara în 2003, având, pentru început, 150 de salariaţi. Acum are 1.700, iar anul viitor va trebui să ajungă la 2.850 (150 angajaţi acum, 1.000 angajaţi în 2018).
Compania amintită a restrâns, recent, activitatea unităţii sale din Piteşti, anunţând investiţii de extindere la Hunedoara şi Braşov în valoare de 150 de milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Unicarm, Agricola Internațional, Elit Cugir, cei mai mari angajatori din industria cărnii

Articolul următor

Companii de renume, gadget-uri și competiție pentru startup-uri la Techsylvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share