Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tarom, patru aeronave noi și zboruri directe în SUA și China

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc anunță revoluția la Tarom, la DCNews Live. Ministrul a vorbit despre achiziția a patru aeronave noi până la sfârșitul anului, dar și despre introducerea unor curse directe către China și Statele Unite ale Americii.
Ministrul Răzvan Cuc a declarat că până la sfârșitul guvernării urmează să fie achiziționate 20 de aeronave noi, însă până la finele anului urmează să fie achiziționate un număr de patru, care vor deveni imediat operaționale.
“Bugetul companiei din acest an cuprinde nu numai achiziția a două aeronave în sistem de leasing, care vor înlocui alte două, dar suplimentar vom mai lua două până la sfârșitul anului pentru a încerca să aducem TAROM-ul acolo unde era odinioară,” a declarat Răzvan Cuc la DCNews Live.
Totodată ministrul Transporturilor a anunțat că Boeing-urile aflate în proprietatea Tarom vor fi modernizate, iar locurile disponibile vor fi mai numeroase. De asemenea, în cel mai scurt timp vor fi disponibile două noi destinații importante pe care compania românească le va opera.
Ministrul Transporturilor spune că în acest moment se elaborează o nouă strategie la Tarom, care va face compania mai vizibilă și va intra în luptă cu celelalte firme aeriene.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Olimpicii naționali, loc fără taxă asigurat la UVT

Articolul următor

Varşovia, o rută de succes operată de pe Aeroportul clujean

Citește și:
Citeste mai mult

Drumul Nordului, aproape de finalizare

Lucrările de reabilitare pe Drumul Nordului sunt aproape de finalizare, acesta urmând să fie dat în folosință luna…
Citeste mai mult

Autogara Marghita, dată în funcțiune

Începând de luni, 11 octombrie, Autogara Marghita a devenit operațională, iar transportul public județean va funcționa după graficul…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share