Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferinta ”Orase durabile – expertiza franceza”, pentru o dezvoltare durabila a oraselor

Camera de Comert si Industrie Franceza din Romania organizeaza in data de 23 mai conferinta ”Orase durabile -expertiza franceza ». Evenimentul va avea loc la Arcub Gabroveni.
Initiata de Grupul de lucru Constructii si Infrastructura din cadrul CCIFER, aceasta conferinta isi propune sa aduca fata in fata experti nationali si internationali, comunitatea de business, asociatii de orase si reprezentanti ai autoritatilor locale cu scopul de a prezenta exemple de buna practica si a gasi solutii impreuna pentru o dezvoltare durabila a oraselor din Romania.
Cele doua invitate speciale din Franta, Anne Charreyron – Perchet de la Ministerul mediului, energiei si apei si Isabelle Scuiller, Asociatia Bordeaux Metro Plus, vor prezenta publicului strategii de dezvoltare durabila in Franta si provocarile pentru orase în viitor.
Companiile si oamenii au nevoie sa lucreze impreuna pentru dezvoltarea oraselor in care traiesc. ”Care sunt proiectele de infrastructura de maine ? Care este viziunea pe termen lung si abordarea pe care companiile si autoritatile locale trebuie sa o aiba pentru dezoltarea unui oras ? Ce asteptari au companiile de la autoritati? Care este planul cu privire la investitii durabile si noi tehnologii ?” Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care aceasta conferinta va incerca sa aduca raspunsuri si solutii concrete.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Varianta de ocolire Timișoara Sud, în licitație

Articolul următor

Maurer Imobiliare construiește 3500 de apartamente la Tîrgu Mureș

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share