Antreprenori Investitii Mureș Slider

Maurer Imobiliare construiește 3500 de apartamente la Tîrgu Mureș

Maurer Imobiliare, liderul pieței imobiliare din centrul țării, va demara, în vara acestui an, un proiect complex de construire a 3500 de apartamente în Tîrgu Mureș. “Decizia de a construi, și în Tîrgu Mureș, un proiect rezidențial face parte dintr-o strategie complexă la care lucrează specialiștii noștri, și anume cea de extindere națională a comunității Maurer Imobiliare”, declară Simon Maurer, fondatorul proiectului.
 
Mai mult decât locuințe
 
Maurer 3
Complexul rezidențial din Tîrgu Mureș va fi construit în zona fostei Fabrici de Zahăr și va avea aproximativ 3500 de apartamente cu una, două și trei camere. Blocurile de locuințe vor avea un regim de înălțime de la patru la opt etaje. Primele locuințe Maurer Residence Tîrgu Mureș vor fi date în folosință în 2018.
În ceea ce privește numărul de parcări, acestea vor fi 1 la 1 (1 loc de parcare pentru 1 apartament). Datorită generozității terenului nu vor fi construite locuri de parcare subterane, acestea fiind repartizate în jurul blocurilor.
,,Cu toate că segmentul rezidențial e în creștere în România, credem că atuul nostru este altul. Dincolo de calitatea pe care o oferim, de apartamentele predate la cheie, de locurile de muncă pe care le oferim, am reușit să creăm adevărate comunități. Suntem alături de clienții noștri și credem cu tărie că farmecul unei locuințe este oferit de comunitatea din care face parte. Ne place să credem că, alături de echipa noastră și de oamenii care aleg Maurer Imobiliare, dăm sens vieții”, ne-a declarat Simon Maurer.
 
Orașul din interiorul orașului
 
Maurer 1
Cartierul Maurer Residence Tîrgu Mureș va funcționa ca un oraș în interiorul orașului, va avea un supermaket, centre comerciale, spații de recreere și parcuri pentru copii. Practic, spun reprezentanții companiei, va avea facilitățile necesare vieții de zi cu zi la câțiva pași distanță.
Viitorii proprietari se vor bucura, de asemenea, de acces facil către centrul orașului (prin mijloace de transport în comun).
 
Calitate la prețuri corecte
 
Maurer 2
În anul 2017, când prețurile locuințelor depășesc record după record, Maurer Imobiliare promite calitate la preț corect. Așa au reușit să facă recorduri de vânzări și pe timp de criză economică, în ciuda pronosticurilor analiștilor economici.
Prețul apartamentelor a ajuns la 800 euro/mp/suprafața utilă, 650 euro/mp/suprafața construită, iar predarea locuințelor se va face în stadiul finisat.
Clienții pot cumpăra apartamentele prin programul Prima Casă, pot opta pentru plata cash a apartamentului sau în rate direct la dezvoltator.
 
Ajutor post-cumpărare
 
“Suntem conștienți de cât de importantă e alegerea unei locuințe sigure pentru clienții noștri, așa că ne asigurăm că suntem alături de cei care ne aleg”, ne spune Simon Maurer.
Acesta este și motivul pentru care oferă ajutor continuu post-vânzare clienților.
“Relația cu clientul nu se termină la semnarea contractului. Noi credem că abia atunci începe – în momentul în care clientul ți-a acordat încredere și te-a ales pe tine să îi oferi un cămin”, au mai spus reprezentanții Maurer Imobiliare.
Maurer Imobiliare şi-a început activitatea în construcţii imobiliare în anul 2006, iar primul proiect a fost realizat în Cluj, după care a continuat în Brașov – Avantgarden3 Brașov și Maurer Residence Brașov – și Sibiu – Avantgarden3 Sibiu.
În total, Maurer Imobiliare a vândut peste 4000 de locuințe, 98 % dintre ele fiind achiziționate încă din fază de proiect.

Related posts

UPU Oradea își va relua activitatea în corpul de clădire reabilitat, la 1 noiembrie

Traian Dan

Rebuilding travel – cinci măsuri care te ajută să călătorești (aproape) gratis

Traian Dan

Familia Cotoi (Mobila Dalin) din Reghin, 9 mil. euro pe an din mobilier tapiţat

Stefana Muresan

Ce își doresc azi tinerii de la profesori și sistemul educațional românesc?

Ligia Voro

[Enjoy Transylvania!] Oradea, bijuteria șlefuită cu fonduri comunitare. Sumă record atrasă din proiecte cu finanțare europeană

Ligia Voro

21,8 mil. lei pentru al doilea terminal la Aeroportul Internaţional Oradea

Stefana Muresan

Patiserie fără gluten şi fără zahăr în Cluj, cu bani de la Start-Up Nation

Stefana Muresan

Carmerad, brandul mureșean dedicat fetițelor cochete

Ligia Voro

Iulian Trandafir, președintele ADRFR: Asigurarea accesului pacienților la medicamente este misiunea echipelor de distribuție și din farmacii

Nicolae Pop

Centru Integrat de Învăţământ Farmaceutic, la UMF Tîrgu Mureș

Stefana Muresan

Top cinci comune din România unde se trăiește mai bine decât în Occident, datorită investițiilor și atragerii fondurilor europene

Stefana Muresan

SofMedica Forum: Cum facilităm accesul pacienților români la tehnologii salvatoare de vieți

Papuc Irina

„Lumea prin Culoare și Sunet”: 250.000 euro pentru integrarea persoanelor cu deficiențe vedere/auz

Papuc Irina

Povestea basarabencei care a cucerit industria de Beauty din România: ”Depresia postanală m-a făcut să renunţ la confort şi să îmi urmez visul”

Stefana Muresan

PACTUL PENTRU MUNCĂ – Consens general pentru evitarea crizei grave de forță de muncă

Ligia Voro

Portalul primăriilor digitale – primariamea.ro, gratuit în acest an

Traian Dan

Licitație pentru o bază sportivă modernă la Aiud: investiție de peste 1 milion de euro

Ion Surdu

Semtest BVN, genetică în condiții de siguranță

Florin Marcel

Un restaurant din Ardeal vrea să fie primul Michelin din țară

Nora Dumitrescu

Noi investiții în Oradea: Drum colector şi pasaj pentru Centrul Intermodal

redactia

Producătorul vinurilor LILIAC (Batoș-Lechința) pregătește facilități de cazare în vie

Stefana Muresan

CA Romgaz SA Mediaș propune dividende de 3,82 de lei/acțiune

Ligia Voro

Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: “Comisia Agri din PE vine în sprijinul fermierilor cu măsuri concrete!”

Ligia Voro

Lanţul polonez Orbis a inagurat hotelul de trei stele ibis Styles din Arad

Stefana Muresan

Leave a Comment