Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Credit de 1,2 milioane de euro acordat de Banca Transilvania

Brandul Pep & Pepper, prezent în Bucureşti cu patru restaurante, se va extinde la nivel naţional până la finalul anului şi îşi propune să ajungă la 30 de unităţi în 2018, prin investiţii directe şi prin deschiderea posibilităţilor de francizare, precizează un comunicat de presă.
Extinderea este susţinută de aportul propriu al investitorilor, alături de un credit de 1,2 milioane de euro oferit de Banca Transilvania.
În capitală brandul este prezent în AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Parklake Shopping Center şi Promenada Mall. Acestora li se vor adăuga alte 11 locaţii proprii, în Bucureşti, Constanţa, Cluj, Timişoara şi Iaşi, iar restul vor fi deschise în regim de franciză, potrivit cofondatorul Pep&Pepper, Dan Isai.
“Cele 4 restaurante din Bucureşti, aflate în spaţii premium, sunt o bază solidă pe care să construim reţeaua noastră naţională. Am pornit această afacere în capitală pentru că avem aici o piaţă exigentă, în care Pep & Pepper a surprins prin mâncare de calitate servită rapid unui public dinamic, aflat mereu în mişcare. Credem că foarte multe oraşe medii au deja nevoie de o ofertă similară, care nu există însă pe piaţă, chiar şi oraşele care nu au deocamdată un mare centru comercial”, a afirmat Dan Isai.
Pe termen mediu, respectiv în următorii 5 ani, Pep & Pepper urmăreşte să ajungă la cel puţin 70 de unităţi deschise în România, dar şi în ţările învecinate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sectoarele 6 și 3, cele mai căutate de către bucureșteni

Articolul următor

Produs de Cluj, la Deva

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share