Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Produs de Cluj, la Deva

Asociaţia Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Deva, organizează, pe parcursul a trei zile, în perioada 28 aprilie-1 mai 2017, Târgul „Produs de Cluj”.
Evenimentul va reuni zeci de producători şi artizani clujeni, precum şi invitaţi speciali din Hunedoara şi din majoritatea judeţelor Transilvaniei și va avea loc în parcarea de la Shopping City Deva. Colaboratorii Asociaţiei vor aduce şi vor oferi vizitatorilor, la preţ de producător, cele mai gustoase brânzeturi, preparate din carne de porc, dulceţuri, ciocolată de casă, turtă dulce, siropuri, ceaiuri şi sucuri naturale, toate preparate în mod tradiţional în gospodăriile proprii, după reţete autentice, păstrate cu sfinţenie şi transmise din generaţie în generaţie.
„Vine la Deva cel mai fain târg din Ardeal, târg care prezintă toate cele bune de la Cluj! Aducem cu noi costume populare din zona Transilvaniei, bijuterii lucrate manual, obiecte sculptate în lemn, produse din lavandă, ciocolată de casă, ceaiuri naturale. O să avem şi uleiuri presate la rece de la Luna și Turda, produse tradiționale din lapte și carne, sucuri şi dulceţuri naturale, cojoace şi curele din piele, miere de albine şi produse apicole”, susțin organizatorii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Credit de 1,2 milioane de euro acordat de Banca Transilvania

Articolul următor

Telekom, lucrări finalizate în 300 localități prin Proiectul Ro-Net

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share