Real Estate

Immochan – investitii de 10 mil. euro in sase spatii, inclusiv in Timisoara, Cluj si Baia Mare

Immochan, unul dintre cel mai importanti dezvoltatori de proiecte comerciale din Romania, a demarat investitii de 10 milioane de euro in modernizarea actualelor spatii detinute, sase proiecte din totalul de 23 urmand sa intre intr-un ciclu de remodelare si repozitionare la nivel local.
”Am alocat 10 milioane de euro pentru modernizarea a sase galerii in 2017 (…) Pe lista noilor investitii se afla proiectele din Drumul Taberei, doua spatii comerciale din Timisoara, Constanta, Cluj si Baia Mare. (…) Ne concentram atentia totodata si asupra dezvoltarii de noi proiecte comerciale in Romania si ne dorim sa replicam conceptul <> din Brasov si in alte orase. Suntem in plin proces de identificare a celor mai bune terenuri si analizam optiunile in orase precum Sibiu sau Craiova”, a declarat Ruxandra Bese, director de dezvoltare al Immochan Romania, in cadrul evenimentului Realty 2017, potrivit wall-street.ro.
Potrivit managerului Immochan, compania pe care o reprezinta ia in calcul inclusiv posibilitatea dezvoltarii unor proiecte comerciale de mai mici dimensiuni, dar analizeaza cu atentie si oportunitatea dezvoltarii unor proiecte mixte, alcatuite fie din proiecte comerciale cu o componenta de birouri, fie un proiect comercial cu o componenta rezidentiala, asa cum este cazul proiectului Coresi Shopping Resort din Brasov si a parteneriatului dezvoltatorului francez cu Avantgate.

Related posts

Proprietarii clădirilor istorice nereparate din Timişoara au primit „cadou” de Crăciun supraimpozitări imense

Robert Bloancă

C&W Echinox: tranzactii de 410 mil. euro in S1

Stefana Muresan

Around the world in 77 projects

Transilvania Business

Leave a Comment