Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Immochan – investitii de 10 mil. euro in sase spatii, inclusiv in Timisoara, Cluj si Baia Mare

Immochan, unul dintre cel mai importanti dezvoltatori de proiecte comerciale din Romania, a demarat investitii de 10 milioane de euro in modernizarea actualelor spatii detinute, sase proiecte din totalul de 23 urmand sa intre intr-un ciclu de remodelare si repozitionare la nivel local.
”Am alocat 10 milioane de euro pentru modernizarea a sase galerii in 2017 (…) Pe lista noilor investitii se afla proiectele din Drumul Taberei, doua spatii comerciale din Timisoara, Constanta, Cluj si Baia Mare. (…) Ne concentram atentia totodata si asupra dezvoltarii de noi proiecte comerciale in Romania si ne dorim sa replicam conceptul <> din Brasov si in alte orase. Suntem in plin proces de identificare a celor mai bune terenuri si analizam optiunile in orase precum Sibiu sau Craiova”, a declarat Ruxandra Bese, director de dezvoltare al Immochan Romania, in cadrul evenimentului Realty 2017, potrivit wall-street.ro.
Potrivit managerului Immochan, compania pe care o reprezinta ia in calcul inclusiv posibilitatea dezvoltarii unor proiecte comerciale de mai mici dimensiuni, dar analizeaza cu atentie si oportunitatea dezvoltarii unor proiecte mixte, alcatuite fie din proiecte comerciale cu o componenta de birouri, fie un proiect comercial cu o componenta rezidentiala, asa cum este cazul proiectului Coresi Shopping Resort din Brasov si a parteneriatului dezvoltatorului francez cu Avantgate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Telekom, lucrări finalizate în 300 localități prin Proiectul Ro-Net

Articolul următor

Parcul Etnografic din Cluj, revitalizat în urma unui concurs internațional de idei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Maracana renews lease at MLP Bucharest West

Maracana, a company specialising in transport, warehousing, logistics and distribution services, has renewed its lease contract for 5,000…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share