Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Varianta ocolitoare Satu Mare, in linie dreapta

Guvernul aprobat, joi, declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata pentru realizarea “Variantei de ocolire a municipiului Satu Mare”, arata un comunicat de presa al Executivului. Proprietarii imobilelor care vor fi expropriate vor fi despagubiti cu aproximativ 18 milioane de lei.
“In acest sens, au fost stabilite imobilele ce vor fi expropriate si sumele individuale aferente despagubirilor estimate de expropriator, respectiv Ministerul Transporturilor, pentru imobilele proprietate privata situate pe amplasamentul Variantei de ocolire a municipiului Satu Mare”, informeaza Guvernul.
Potrivit documentului, imobilele ce vor fi expropriate sunt situate pe raza localitatilor Satu Mare, Ardud si Botiz, din judetul Satu Mare.
Potrivit hotararii, un numar de 436 de proprietari sau detinatori ai imobilelor supuse exproprierii vor primi despagubiri in cuantum total de aproximativ 18 milioane lei, din bugetul Ministerului Transporturilor.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Airbus Helicopters: Exportăm 75% din ceea ce producem

Articolul următor

680 de milioane de euro fonduri UE, pentru fermieri, prin PNDR 2020

Citește și:
Citeste mai mult

Dacia Faber va reabilita podul din Ileanda

Societatea de construcții Dacia Faber a preluat amplasamentul pentru investiția care vizează consolidarea și punerea în siguranță a…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share