Infrastructura

Varianta ocolitoare Satu Mare, in linie dreapta

Guvernul aprobat, joi, declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata pentru realizarea “Variantei de ocolire a municipiului Satu Mare”, arata un comunicat de presa al Executivului. Proprietarii imobilelor care vor fi expropriate vor fi despagubiti cu aproximativ 18 milioane de lei.
“In acest sens, au fost stabilite imobilele ce vor fi expropriate si sumele individuale aferente despagubirilor estimate de expropriator, respectiv Ministerul Transporturilor, pentru imobilele proprietate privata situate pe amplasamentul Variantei de ocolire a municipiului Satu Mare”, informeaza Guvernul.
Potrivit documentului, imobilele ce vor fi expropriate sunt situate pe raza localitatilor Satu Mare, Ardud si Botiz, din judetul Satu Mare.
Potrivit hotararii, un numar de 436 de proprietari sau detinatori ai imobilelor supuse exproprierii vor primi despagubiri in cuantum total de aproximativ 18 milioane lei, din bugetul Ministerului Transporturilor.

Related posts

Arad: Investiţii de peste 18 mil. euro pentru modernizarea a 63 km de drumuri judeţene

Stefana Muresan

Wizz Air: 7 milioane de pasageri la Cluj-Napoca şi zboruri spre Bratislava

Stefana Muresan

Licitația pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Brașovului a fost reluată: Valoarea serviciilor: 5 milioane de lei

Papuc Irina

Leave a Comment