Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea: Investiții noi de 4,6 milioane de euro și 107 locuri de muncă în parcurile industriale

Șase noi companii vor semna contracte pentru atribuirea de terenuri în parcurile industriale din Oradea. Acestea vor investi peste 4,6 milioane de euro și vor crea 107 noi locuri de muncă.
Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a lansat în 7 martie 2017 o nouă licitație pentru atribuirea de teren în parcurile industriale din oraș. Au fost depuse 11 oferte, însă în urma evaluării acestora doar șase companii au îndeplinit condițiile și au primit teren pentru a-și dezvolta afacerile pe platformele industriale din Oradea. O companie din Ploiești a primit teren în Parcul Industrial I, o alta a primit teren în Parcul Industrial II, iar alte patru companii au primit teren în Parcul Industrial III, potrivit oradeapress.ro.
În urma acestei licitații Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a atribuit în total 26.090 metri pătrați de teren, potrivit sursei citate. Cele șase companii care au optat pentru parcurile industriale din Oradea sunt Modpack System – 4.339 metri pătrați în Parcul Industrial I, Real Expert Advertising – 6.647 metri pătrați în Parcul Industrial II, Costa Voc – 3.810 metri pătrați în Parcul Industrial III, Eurolog Network Logistics Services – 3.667 metri pătrați în Parcul Industrial III, Finco – 3.840 metri pătrați în Parcul Industrial III și Proenerg – 3.787 metri pătrați în Parcul Industrial III.
Contractele se vor semna în perioada următoare, până cel târziu la 1 iunie 2017. Valoarea totală a investițiilor asumate de cele șase companii este de 4.665.000 euro, iar numărul locurilor de muncă noi care vor fi create de acești investitori este 107. Cu aceste noi companii parcurile industriale din Oradea numără 79 de rezidenți, iar valoarea totală a investițiilor asumate este de aproximativ 274 de milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ASA CONS Turda, proiect important pentru turcii de la Yildiz Entegre

Articolul următor

Ministrul Economiei: Primele elicoptere H215 produse la Ghimbav, în 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share