Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pasaje rutiere cu sistem de deszapezire in fundatie

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a declarat ca doua pasaje rutiere, Popa Sapca si Jiul, care in prezent se afla in reabilitare pentru largirea la patru, respectiv, cinci benzi de circulatie, vor avea un sistem de deszapezire in premiera pentru Timisoara, inglobat in fundatie si care se activeaza la patru grade Celsius, informeaza News.ro.
Edilul Timisoarei a declarat, marti, in cadrul unei vizite pe santier, ca la pasajele Popa Sapca si Jiul, aflate in reabilitare, vor avea un sistem electric de deszapezire care va fi introdus in fundatie.
“Va dezvalui o solutie care e pentru prima data la noi: pentru deszapezire, la pasajul Jiul, va fi un sistem de incalzire inglobat in fundatie. Este un sistem, o retea electrica de incalzire, care la patru grade Celsius se activeaza. Porneste automat, evident. Si la Popa Sapca va fi la fel”, a declarat Nicolae Robu, potrivit sursei citate.
Primarul a mai spus ca la pasajul Jiul a fost deja realizat si un sistem de pompare a apei pluviale, urmand ca un astfel de sistem sa fie realizat si la pasajul Popa Sapca.
Masura a fost luata deoarece la orice ploaie mai puternica cele doua pasaje se inundau, sistemul de canalizare nefacand fata. Nu de putine ori, in cele doua pasaje au ramas masini blocate de apa.
“In subteran lucrarile sunt facute (la pasajul Jiul – n.r.), avem si sistem de pompare a apei pluviale ca sa nu mai patim ce s-a intamplat si in acest pasaj si la Popa Sapca, la fiecare ploaie puternica, vom avea rezervoare si avem o statie de pompare puternica si apoi apa va fi deversata. Speram sa functioneze totul foarte bine”, a spus primarul Nicolae Robu

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Ministrul Economiei: Primele elicoptere H215 produse la Ghimbav, în 2019

Articolul următor

Târgul Produs de Cluj de la Deva, o reușită

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share