Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aquaphor: Apă minerală direct de la robinetul din bucătărie

Noua tehnologie brevetată Aquaphor permite oricărei familii să își monteze , chiar la chiuveta de la bucătărie, un filtru care nu doar curăță, dar și mineralizeaza apa de la robinet, având astfel în casă, la robinet, tot timpul anului, apă minerală. 12000 de lei va economisi, în 5 ani, o familie de 4 persoane care alege sa foloseasca un filtru Aquaphor cu osmoza inversă și mineralizare în loc să cumpere apă plată îmbuteliată. În plus, spun specialiștii, va beneficia de o apă calitativ superioară, potrivită pentru bebeluși și pentru alergici, întrucât „apa care curge are proprietăți superioare apei care stă”.
Plumbul se numără printre cele mai periculoase substanțe ce se găsesc adesea în apa nefiltrată. Expunerea la plumb provoacă, pe termen scurt, degradarea funcționării normale a celulelor roșii și creșterea tensiunii sanguine, iar, pe termen lung, poate duce la afecțiuni grave ale rinichilor sau diverse tipuri de cancer. Însă, cei mai afectați sunt copiii, contaminarea lor având ca efect întârzieri în dezvoltarea psihică și fizică normală, tulburări de atenție, tulburări ale auzului și ale capacității de învățare.
Apa filtrată de Aquaphor nu numai că purifică apa de astfel de substanțe, dar se și mineralizează trecând de 2 ori printr-un cartuș cu dolomit. Deşi foarte simplu în aparenţă, dolomitul este o colecţie de minerale extrem de utile organismului uman, cele mai importante fiind magneziul și calciul – doua minerale vitale pentru activitatea nervoasă și cardiacă.
„Apa de la robinet conține numeroase substanțe dăunătoare, inclusiv clor, plumb, și bacterii, generând consecințe grave pe termen lung pentru sănătatea noastră. Aparatele suplimentare de filtrare a apei nu numai că pot fi achiziționate și montate cu ușurință, ci pot elimina din apă metalele, bacteriile și impuritățile din țevi, generand economii subtsantiale pe termen lung și scapand familia de stresul saptamanal al cumpararii de apa plata” (Diana Lupasciuc, Managing Director Aquaphor).
Economii de 12.000 de lei in 5 ani.
Media consumului de apă pentru cap de locuitor este de 1.5l/zi, adică aproximativ 23 de sticle de apă plată îmbuteliată (de 2 litri) pe lună, însumând aproximativ 60 de lei pe lună pentru o persoană. O familie formată din 2 adulți și 2 copii ajunge la suma de 225 de lei/lună pentru apa îmbuteliată. Cel mai scump filtru, cel care curata și mineralizeaza apa, are robinet propriu, poate fi montat lângă cel clasic și contine un filtru special pentru mineralizarea apei, fiind benefic persoanelor cu alergii și bebelușilor. O familie poate amortiza costul filtrului în 5 luni, iar profitul înregistrat de client în 5 ani este de 12.000 de lei.
„Încercăm să le oferim oamenilor cea mai bună soluție: accesibilitate, un raport calitate-preț foarte bun și o apă potabilă de excepție. Din studiile și calculele făcute de echipa noastră, reiese că opțiunea filtrului de apă este mult mai profitabilă, mai ales pe termen lung”, sustin reprezentantii Aquaphor.
Prețurile pentru un filtru de apă Aquaphor ce se montează la robinet pornesc de la 289 de lei și ajung la 1199 lei, iar pentru cănile filtrante variază între 39 și 129 de lei.
Compania Aquaphor a fost fondată în 1992 pentru a dezvolta și produce filtre de apă. A crescut și s-a transformat într-o companie internațională cu locații de producție și cercetare în Estonia, Germania, Rusia, Statele Unite și în alte țări.Mai mult de 13.5 milioane de familii din 35 de țări beneficiază deja de folosirea produselor Aquaphor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Leoni, angajări masive în Bistrița și Arad

Articolul următor

Bogdan Merfea, numit Director General la Banca Carpatica

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share