Lideri si afaceri

Aquaphor: Apă minerală direct de la robinetul din bucătărie

Noua tehnologie brevetată Aquaphor permite oricărei familii să își monteze , chiar la chiuveta de la bucătărie, un filtru care nu doar curăță, dar și mineralizeaza apa de la robinet, având astfel în casă, la robinet, tot timpul anului, apă minerală. 12000 de lei va economisi, în 5 ani, o familie de 4 persoane care alege sa foloseasca un filtru Aquaphor cu osmoza inversă și mineralizare în loc să cumpere apă plată îmbuteliată. În plus, spun specialiștii, va beneficia de o apă calitativ superioară, potrivită pentru bebeluși și pentru alergici, întrucât „apa care curge are proprietăți superioare apei care stă”.
Plumbul se numără printre cele mai periculoase substanțe ce se găsesc adesea în apa nefiltrată. Expunerea la plumb provoacă, pe termen scurt, degradarea funcționării normale a celulelor roșii și creșterea tensiunii sanguine, iar, pe termen lung, poate duce la afecțiuni grave ale rinichilor sau diverse tipuri de cancer. Însă, cei mai afectați sunt copiii, contaminarea lor având ca efect întârzieri în dezvoltarea psihică și fizică normală, tulburări de atenție, tulburări ale auzului și ale capacității de învățare.
Apa filtrată de Aquaphor nu numai că purifică apa de astfel de substanțe, dar se și mineralizează trecând de 2 ori printr-un cartuș cu dolomit. Deşi foarte simplu în aparenţă, dolomitul este o colecţie de minerale extrem de utile organismului uman, cele mai importante fiind magneziul și calciul – doua minerale vitale pentru activitatea nervoasă și cardiacă.
„Apa de la robinet conține numeroase substanțe dăunătoare, inclusiv clor, plumb, și bacterii, generând consecințe grave pe termen lung pentru sănătatea noastră. Aparatele suplimentare de filtrare a apei nu numai că pot fi achiziționate și montate cu ușurință, ci pot elimina din apă metalele, bacteriile și impuritățile din țevi, generand economii subtsantiale pe termen lung și scapand familia de stresul saptamanal al cumpararii de apa plata” (Diana Lupasciuc, Managing Director Aquaphor).
Economii de 12.000 de lei in 5 ani.
Media consumului de apă pentru cap de locuitor este de 1.5l/zi, adică aproximativ 23 de sticle de apă plată îmbuteliată (de 2 litri) pe lună, însumând aproximativ 60 de lei pe lună pentru o persoană. O familie formată din 2 adulți și 2 copii ajunge la suma de 225 de lei/lună pentru apa îmbuteliată. Cel mai scump filtru, cel care curata și mineralizeaza apa, are robinet propriu, poate fi montat lângă cel clasic și contine un filtru special pentru mineralizarea apei, fiind benefic persoanelor cu alergii și bebelușilor. O familie poate amortiza costul filtrului în 5 luni, iar profitul înregistrat de client în 5 ani este de 12.000 de lei.
„Încercăm să le oferim oamenilor cea mai bună soluție: accesibilitate, un raport calitate-preț foarte bun și o apă potabilă de excepție. Din studiile și calculele făcute de echipa noastră, reiese că opțiunea filtrului de apă este mult mai profitabilă, mai ales pe termen lung”, sustin reprezentantii Aquaphor.
Prețurile pentru un filtru de apă Aquaphor ce se montează la robinet pornesc de la 289 de lei și ajung la 1199 lei, iar pentru cănile filtrante variază între 39 și 129 de lei.
Compania Aquaphor a fost fondată în 1992 pentru a dezvolta și produce filtre de apă. A crescut și s-a transformat într-o companie internațională cu locații de producție și cercetare în Estonia, Germania, Rusia, Statele Unite și în alte țări.Mai mult de 13.5 milioane de familii din 35 de țări beneficiază deja de folosirea produselor Aquaphor.

Related posts

Kozma Mónika, strategul din spatele Fundației Pro Economica. 300 de milioane de euro investiții în Transilvania  

Ligia Voro

CEL.ro – Bilanțul semestrului I din 2018

redactia

Crama Liliac, în căutarea unui investitor care să dezvolte cabane în mijlocul viei, investiţie de circa 350.000 euro

Stefana Muresan

Donuterie, o afacere de peste 2 milioane de euro

Stefana Muresan

Producătorul român de salate Eisberg România își continuă producția și livrările

Ion Surdu

Oxygen – prima agenție națională de comunicare ce își deschide birou la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

CONTRACT Design, un eveniment concept in serviciul arhitectilor, designerilor, dezvoltatorilor si contractantilor

Stefana Muresan

Veniturile producătorului de componente auto Compa Sibiu au fost în 2019 cu 5 milioane de lei mai mari decât în 2018

Papuc Irina

FOTO SIBIU: Unitatea, leitmotivul liderilor europeni într-o Europă lovită de valul eurosceptic

Ligia Voro

Oxygen clădește relații de încredere

Transilvania Business

Business Forum, France – Balkans 2018

Ionut Oprea

Interact – dorim să dăm plusvaloare societății

Ligia Voro

Horváth & Partners a lansat în România Steering Lab

Ligia Voro

Kadra (ex. Aluterm) Cluj, 35 mil. lei cifră de afaceri în 2018.

Ionel Albu

Hochland România are un nou director general

Stefana Muresan

Dr. Laura Bota: „M-am visat doctoriţă de când mă jucam cu păpuşile!”

Transilvania Business

Teraplast, dividend de 0,0169 lei și acțiuni gratuite

Stefana Muresan

Daniel Rusen, numit Director de Marketing și Operațiuni la Microsoft România

redactia

Primul român numit la conducerea GSK România în calitate de Director General

Stefana Muresan

Cifra de afaceri a companiei brașovene Duvenbeck Logistik a depășit 400 de milioane de lei în 2019

Ion Surdu

Facultatea de Drept a UVT aniversează 25 de ani de activitate

Stefana Muresan

Farmec Cluj, cel mai mare producător de bunuri de îngrijire

Stefana Muresan

Antreprenorul Mircea Bulboacă din Sibiu, afaceri de 100 de mil. euro cu constructorul CON-A

Stefana Muresan

Despre energia de a schimba lumea în bine la Endava Inspire

Ionut Oprea

Leave a Comment