Lideri si afaceri

Aquaphor: Apă minerală direct de la robinetul din bucătărie

Noua tehnologie brevetată Aquaphor permite oricărei familii să își monteze , chiar la chiuveta de la bucătărie, un filtru care nu doar curăță, dar și mineralizeaza apa de la robinet, având astfel în casă, la robinet, tot timpul anului, apă minerală. 12000 de lei va economisi, în 5 ani, o familie de 4 persoane care alege sa foloseasca un filtru Aquaphor cu osmoza inversă și mineralizare în loc să cumpere apă plată îmbuteliată. În plus, spun specialiștii, va beneficia de o apă calitativ superioară, potrivită pentru bebeluși și pentru alergici, întrucât „apa care curge are proprietăți superioare apei care stă”.
Plumbul se numără printre cele mai periculoase substanțe ce se găsesc adesea în apa nefiltrată. Expunerea la plumb provoacă, pe termen scurt, degradarea funcționării normale a celulelor roșii și creșterea tensiunii sanguine, iar, pe termen lung, poate duce la afecțiuni grave ale rinichilor sau diverse tipuri de cancer. Însă, cei mai afectați sunt copiii, contaminarea lor având ca efect întârzieri în dezvoltarea psihică și fizică normală, tulburări de atenție, tulburări ale auzului și ale capacității de învățare.
Apa filtrată de Aquaphor nu numai că purifică apa de astfel de substanțe, dar se și mineralizează trecând de 2 ori printr-un cartuș cu dolomit. Deşi foarte simplu în aparenţă, dolomitul este o colecţie de minerale extrem de utile organismului uman, cele mai importante fiind magneziul și calciul – doua minerale vitale pentru activitatea nervoasă și cardiacă.
„Apa de la robinet conține numeroase substanțe dăunătoare, inclusiv clor, plumb, și bacterii, generând consecințe grave pe termen lung pentru sănătatea noastră. Aparatele suplimentare de filtrare a apei nu numai că pot fi achiziționate și montate cu ușurință, ci pot elimina din apă metalele, bacteriile și impuritățile din țevi, generand economii subtsantiale pe termen lung și scapand familia de stresul saptamanal al cumpararii de apa plata” (Diana Lupasciuc, Managing Director Aquaphor).
Economii de 12.000 de lei in 5 ani.
Media consumului de apă pentru cap de locuitor este de 1.5l/zi, adică aproximativ 23 de sticle de apă plată îmbuteliată (de 2 litri) pe lună, însumând aproximativ 60 de lei pe lună pentru o persoană. O familie formată din 2 adulți și 2 copii ajunge la suma de 225 de lei/lună pentru apa îmbuteliată. Cel mai scump filtru, cel care curata și mineralizeaza apa, are robinet propriu, poate fi montat lângă cel clasic și contine un filtru special pentru mineralizarea apei, fiind benefic persoanelor cu alergii și bebelușilor. O familie poate amortiza costul filtrului în 5 luni, iar profitul înregistrat de client în 5 ani este de 12.000 de lei.
„Încercăm să le oferim oamenilor cea mai bună soluție: accesibilitate, un raport calitate-preț foarte bun și o apă potabilă de excepție. Din studiile și calculele făcute de echipa noastră, reiese că opțiunea filtrului de apă este mult mai profitabilă, mai ales pe termen lung”, sustin reprezentantii Aquaphor.
Prețurile pentru un filtru de apă Aquaphor ce se montează la robinet pornesc de la 289 de lei și ajung la 1199 lei, iar pentru cănile filtrante variază între 39 și 129 de lei.
Compania Aquaphor a fost fondată în 1992 pentru a dezvolta și produce filtre de apă. A crescut și s-a transformat într-o companie internațională cu locații de producție și cercetare în Estonia, Germania, Rusia, Statele Unite și în alte țări.Mai mult de 13.5 milioane de familii din 35 de țări beneficiază deja de folosirea produselor Aquaphor.

Related posts

Refresh online pentru promovarea Romaniei

Valtryp SRL la 25 de ani, poveste de succes

Traian Dan

Hygia Consult, de 10 ani construim împreună viitorul

Stefana Muresan

Werner-Wilhelm Wolff, timișoreanul care conduce Tarom, primii pași pentru a aduce compania pe profit

Stefana Muresan

Kadra (ex. Aluterm) Cluj, 35 mil. lei cifră de afaceri în 2018.

A. I.

Cluj: Cosmetic Plant, afaceri de peste 10 milioane de lei

Stefana Muresan

Femei de la succes la Star Assembly și Star Transmission

Nicolae Pop

Asociația Dăruiește Viață, Deloitte, Impact Hub și Junior Achievement Romania sunt câștigătorii Trofeelor CCIFER Business Challenges 2020

Nicolae Pop

Trei antreprenori din Brașov au investit 80.000 de euro într-un centru de escaladă lângă București

Papuc Irina

Kinderpedia integrează funcția de video conferință, pentru organizarea de lecții online

Ion Surdu

Oxygen – prima agenție națională de comunicare ce își deschide birou la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Renault Group prezintă noua sa Misiune

Nicolae Pop

”Supraviețuitorul” Bear Grylls și fostul șef al ABC, speakeri la Oradea

Traian Dan

Timişoara: Americanii de la Azur văd afaceri în creştere cu 10%

Stefana Muresan

Techsylvania 2018, între speakeri internaționali, record de participanți și incubatoare anunțate în premieră

redactia

Blue Air, 3,59 milioane pasageri în 2006

Stefana Muresan

O aplicație românească premiată de ONU la o competiție mondială de turism: fondatori sunt doi tineri din Sibiu și București

Papuc Irina

Cluj: SDC Imobiliare, investiţie de 46 de milioane de lei în 276 de apartamente

Stefana Muresan

Turkish Airlines a lansat ruta Cluj-Istanbul

Transilvania Business

Extinderea Prezidiului și a Listei de arbitri din cadrul Curţii de Arbitraj de pe lângă AHK România

Ionut Oprea

11 startup-uri, dintre care trei din Transilvania, selectate de Techcelerator pentru un program de accelerare dedicat industriei FinTech

Ion Surdu

Noul birou al AHK România

Papuc Irina

BDO Romania, birou la Iasi

FOTO: Golf, soare și tentația hole-in-one la Transilvania Business Challenger

Ligia Voro

Leave a Comment