Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Leoni, angajări masive în Bistrița și Arad

Fabricile de cabluri pentru industria auto Leoni din Bistriţa şi Arad, controlate de grupul german Leoni, angajează peste 200 de oameni, cele mai multe joburi disponibile fiind pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor, potrivit site-urile AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad, Bistriţa-Năsăud şi Mureş, citat de produsinardeal.ro.
Compania le oferă angajaţilor diferite traininguri de formare profesională pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine, po¬trivit informaţiilor de pe site-ul Leoni. În vara anului trecut, Leoni avea aproximativ 17.000 de angajaţi în cadrul celor trei companii deţinute pe plan local (Bistriţa, Arad şi Piteşti).
Bistriţa-Năsăud, alături de Ilfov şi Timiş, se află în topul judeţelor, în care, procentual, efectivele de angajaţi au crescut cel mai mult în 2016, potrivit informaţiilor de la Institutul Naţional de Statistică. O ex¬plicaţie pentru creşterea efecti¬velor de angajaţi din Bistriţa-Năsăud o reprezintă extinderea germanilor de la Leoni, cel mai mare angajator din judeţ, care a făcut un volum mare de noi recrutări.
Leoni şi-a extins activitatea în Bistriţa cu noi clădiri şi a deschis puncte de lucru în Beiuş şi în Luduş, a căror activitate este raportată pe entităţile din Bistriţa şi Arad. În vara anului trecut, compania a deschis la Cluj-Napoca primul centru de servicii de tip ”shared” Leoni din Europa, unde sunt centralizate toate activităţile de HR ale concernului german, potrivit sursei citate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BRD, profit net de 330 milioane lei, în T1

Articolul următor

Aquaphor: Apă minerală direct de la robinetul din bucătărie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share