Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Business (r)Evolution Bucuresti

Doingbusiness.ro organizează pentru al șaptelea an consecutiv seria de conferințe dedicate soluțiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. În 2017, Proiectul național este intitulat Business (r)Evolution și este dedicat dezvoltării, digitalizării și managementului performant.

Seria de conferințe a debutat la Iași, în 21 martie 2017, a continuat la Brașov în 11 aprilie 2017 și după evenimentul din 10 mai 2017 de la București continuă la Arad (14 iunie), Târgu Mureș, Craiova, Piatra-Neamț și Oradea.

Business (r)Evolution se desfășoară la București în 10 mai 2017 începând cu ora 9.00, la Hotelul Crowne Plaza.

,,Ca și decidenții, antreprenorii au nevoie în activitatea lor de ceea ce putem numi plastic <materie primă> în afaceri, respectiv de informație. Ea trebuie să fie reală, oferită din timp, nedistorsionată și să fie dublată de efectele preconizate ale acțiunilor. Totodată, informatia trebuie insotită de mijloacele de acțiune eficientă, care câteodată sunt revoluționare iar alteori dispunem de ele dar nu știm că le avem. Noi, Doingbusiness.ro, la asta ne pricepem foarte bine: să aducem în fața antreprenorilor în primul rând informația și mijloacele de capitalizare a informației, cu alte cuvinte să contribuim la transformarea informației în profit’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Evenimentul de la București din 10 mai 2017 va fi moderat de jurnalistul Radu Soviani care va prezenta audienței și scenariul alternativ la prognoza oficială a economiei pentru anul 2017. Evenimentul este structurat în 3 sesiuni dedicate consultantei si solutiilor pentru un management performant, impactului digitalizării și tehnologiei in dezvoltarea afacerii, și dezvoltării personale și a aptitudinilor manageriale.

Vorbitorii care vor dezbate impreuna cu audienta subiecte de maxim interes pentru mediul de afaceri, sunt : Radu Craciun – CEO BCR Pensii, Xavier Hucklenbruch – Managing Director Finder Financials,  Răzvan Ionescu – Director Marketing Sector Business Telekom, Nicolae Ciutescu – CEO Multi Data Soft (Partener Oracle), Mihai Stănescu – Executive Coach RoCoach, Dana Tudor Tănase – Managing Partner Creative&Bright,  Elena Badea – Managing Partner Valoria Business Solutions, Dumitru Ion – CEO Kompass România.

Speakerii vor răspunde în cadrul sesiunilor conferinței la întrebări cheie legate de:

  • prognozele oficiale asupra mersului economiei
  • impactul majorării salariilor în sectorul public asupra sectorului privat și modalități de retenție a angajaților în aceste condiții,
  • optimizarea costurilor și a resurselor financiare conform legislației fiscale,
  • alternative de vânzare și comunicare cu clientul hiper-conectat,
  • cum construim și menținem controlul brandului în zona social media,
  • ce este și cum putem folosi prezență executivă în avantajul nostru

La conferință sunt așteptați să participe top manageri și antreprenori din Bucuresti și din țară, iar cei care doresc să se înscrie o pot face pe site-ul www.doingbusiness.ro, in pagina dedicata evenimentului, unde este disponibila și agenda completa a conferintei. Participarea este gratuita (în limita a doi reprezentanți/ companie).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

A new president for Netherlands Romanian Chamber of Commerce (NRCC)

Articolul următor

Afacerile Apulum au crescut cu 15% în T1

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share