Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Belgienii de la VGP, parc industrial și logistic în Sibiu

Compania VGP, cu sediul central în Belgia, va demara din vara acestui an construirea celui de-al doilea parc industrial și logistic din România, la ieșirea din Sibiu înspre Mediaș.
Potrivit turnulsfatului.ro, proiectul belgienilor vizează o suprafață de teren de 80.000 de mp, situați în apropierea centurii ocolitoare a Sibiului. Potrivit planurilor inițiale, cei de la VGP vor să finalizeze până în vara anului viitor un prim lot din acest proiect, lot care presupune o arie construită de 14.500 de mp, din care suprafața utilă este de 13.600 de mp.
Halele industriale vor include și spații de birouri, încadrate la categoria A și care pot fi amenajate după specificațiile celor interesați. Proiectul belgian prevede alte două etape similare de dezvoltare a parcului de la Sibiu.
Potrivit anunțurilor prin care cei de la VGP își promovează proiectul de la Sibiu, prețurile de la care pot fi închiriate suprafețele industriale sau de birouri pornesc de la 3,5 euro/mp, scrie sursa citată.
„Prețul este negociabil în funcție de suprafață și perioadă“, se arată în anunțurile celor de la PVG, prin care promovează parcul logistic de la marginea Sibiului.
VGP este o companie multinațională care deține și administrează parcuri logistice și industriale în Germania, Cehia, Lituania, Estonia, Slovacia, Ungaria și România. În țara noastră a construit un astfel de parc industrial la Timișoara, pe un teren de 160.000 de mp, unde au fost ridicate spații de depozitare, de mică producție și administrative cu o suprafață de 70.000 de mp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

,,Produs de Cluj” ajunge la Alba

Articolul următor

Star Transmission şi Star Assembly organizează Noaptea Lungă a Industriei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share