Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

,,Produs de Cluj” ajunge la Alba

Asociaţia ,,Produs de Cluj”, entitate care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, continuă seria evenimentelor ce au ca scop promovarea tradiţiilor şi a valorilor autentice, invitându-i pe locuitorii judeţului Alba să ia parte în perioada 5-7 mai la prima ediţia a târgului ,,Produs de Cluj” desfăşurată la Alba Iulia. Manifestările organizate în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi Primăria Alba Iulia se vor desfăşura în zona Bazinului Olimpic din municipiu.
“Ne bucură faptul că am reuşit să extindem lista oraşelor în care organizăm târguri şi că, în acest an, reuşim să oferim în premieră locuitorilor municipiului Alba Iulia posibilitatea de a degusta şi de a achiziţiona produse locale şi tradiţionale de cea mai bună calitate, direct de la producători, precum şi de a lua parte la evenimentele cultural-artistice organizate cu acest prilej. Invităm locuitorii municipiului să ia parte într-un număr cât mai mare la aceste manifestări prin care ne dorim să promovăm autenticul şi să susţinem munca producătorilor şi meşteşugarilor, precum şi tradiţiile româneşti”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.
Cu acest prilej, târgul ,,Produs de Cluj” va aduce în atenţia publicului prezent cele mai gustoase preparate din carne şi lapte, dulceţuri, sucuri naturale, uleiuri presate la rece din localităţile clujene Luna şi Turda, miere de albine şi alte produse apicole, dulciuri de casă, precum şi produse realizate din lavandă. De asemenea, la cele peste 80 de standuri vor mai putea fi admirate costume populare din toate zonele folclorice ale Transilvaniei, obiecte din lemn, bijuterii lucrate de mână, icoane, păpuşi, produse din piele, obiecte autentice realizate de către renumiţi meşteri populari clujeni.
Totodată, în cele trei zile în care caravana Asociaţiei ,,Produs de Cluj” va poposi la Alba Iulia, iubitorii de folclor vor putea să ia parte la spectacolele susţinute de renumite ansambluri folclorice şi de valoroşi artişti din judeţele Cluj şi Alba care vor încânta audienţa cu vocea şi cu cântecele lor.
Din programul manifestărilor nu vor lipsi nici activităţile dedicate celor mici care sunt aşteptaţi, în număr cât mai mare, să ia parte la ateliere de sculptură în fructe şi legume, spectacole de magie, precum şi la activităţile derulate în parcul de distracţii.
Următoarea oprire a caravanei ,,Produs de Cluj” va avea loc la Mediaş, în perioada 12-14 mai 2017.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

SIF Transilvania vrea să consolideze valoarea nominală a acțiunilor

Articolul următor

Belgienii de la VGP, parc industrial și logistic în Sibiu

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share