Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SIF Transilvania vrea să consolideze valoarea nominală a acțiunilor

Șeful SIF Transilvania, Mihai Fercală, a declarat că intenționeză să demareze o operațiune de consolidare a valorii nominale a acțiunilor în a doua parte a anului, urmând să plătească la prețul pieței, potrivit profit.ro.
„Mă interesează să stimulez creșterea prețului de tranzacționare prin anularea acțiunilor și reducerea capitalului social”, a susținut Mihai Fercală, potrivit sursei citate.
În Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la finele săptămânii trecute, directorul SIF Transilvania (SIF3) Mihai Fercală a anunțat acționarii că intenționează să demareze în a doua parte a anului o operațiune de consolidare a valorii nominale a acțiunii, după cum vrea ca, în măsura resurselor disponibile, să deruleze programe de răscumpărări ale titlurilor SIF Transilvania în vederea anulării lor și a reducerii capitalului social.
Fercală a declarat pentru Profit.ro că vrea să facă acest lucru la prețul pieței. „Mă interesează să stimulez creșterea prețului de tranzacționare prin anularea acțiunilor și reducerea capitalului social”, își explică el obiectivele.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ducfarm, cifră de afaceri de peste 125 de milioane de lei în 2016

Articolul următor

,,Produs de Cluj” ajunge la Alba

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share