Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ducfarm, cifră de afaceri de peste 125 de milioane de lei în 2016

Farmaciile Ducfarm din Cluj, controlate de antreprenorii Radu Oprean, Simona Oprean, Radu Gorcea şi Sandra Gorcea, au înregistrat o cifră de afaceri de peste 125 de milioane de lei (aproximativ 28 mil. euro) în 2016, în creştere cu 52% faţă de anul anterior potrivit zf.ro.
Evoluţia cifrei de afaceri a lanţului de farmacii Ducfarm se datorează strategiei de extindere a numărului de puncte de lucru în judeţele apropiate de Cluj, arată sursa citată. Ducfarm merge spre zonele care încep să crească, iar lanţul de farmacii cuprinde 17 puncte de lucru. Şi profitul companiei a crescut cu circa 10%, ajungând astfel la 5,2 milioane de lei anul trecut, iar numărul de angajaţi a ajuns la 164 în 2016.
Pentru 2017, Ducfarm a stabilit un buget de investiţii de 3 milioane de lei, iar cifra de afaceri estimată pentru finalul anului este de circa 140 de milioane de lei. Şi numărul de angajaţi ar urma să crească anul acesta, ajungând până la 175, mai arată zf.ro. În ultimii cinci ani, afa¬cerea Ducfarm şi-a triplat veniturile de la 29,7 mi¬lioane de lei în 2011 la 125 de milioane de lei anul trecut.
Cele mai multe far¬macii din lanţul Duc¬farm sunt în Cluj, (13), dar şi în Turda, Zalău şi Hida, o comună din judeţul Sălaj.
Acţionariatul companiei înfiinţată în urmă cu 12 ani este împărţit în mod egal de patru antreprenori, Radu şi Simona Oprean, Radu şi Sandra Gorcea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

E.ON şi Google, proiect comun pentru sectorul energiei solare

Articolul următor

SIF Transilvania vrea să consolideze valoarea nominală a acțiunilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share