Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Star Transmission şi Star Assembly organizează Noaptea Lungă a Industriei

Noaptea Lungă a Industriei a devenit în mod clar şi sigur alternativa Zilei Porţilor Deschise în cadrul companiilor Star Transmission şi Star Assembly, subsidiarele Daimler în România.
Adresându-se în mod direct locuitorilor din zona Transilvaniei, a treia ediţie a evenimentului îi invită pe cei interesaţi şi pasionaţi să descopere universul automotive pe parcursul a 6 ore pline de activităţi interactive: tururi ghidate, workshop-uri, sesiuni de recrutare, proiecte sociale şi alte surprize.
În 11 Mai 2017, începând cu ora 17.00, Star Transmission şi Star Assembly îi aşteaptă, atât la Sebeş cât şi la Cugir, pe toţi cei care doresc să afle mai multe detalii despre o posibilă carieră la STC & STA sau să descopere activităţile din spatele celor mai noi proiecte inaugurate:
1. La Cugir – unitatea de producţie a roţilor planetare pentru cutia de viteze în 9 trepte (2016), dar şi cea a conductelor de înaltă presiune pentru motoarele pe benzină Mercedes Benz (2017)
2. La Sebeş – unitatea de asamblare a cutiilor de viteze în 9 trepte, 9G-Tronic (2016).
Intrarea este liberă şi sunt asigurate rute de transport tur-retur din Alba Iulia, Deva, Hunedoara şi Sibiu.
Ediţia 2016 a evenimentului a strâns peste 2000 vizitatori în cadrul celor două locaţii, Sebeş şi Cugir şi au fost organizate mai bine de 180 tururi în producţie, cu peste 800 de chestionare şi 300 de CV-uri completate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Belgienii de la VGP, parc industrial și logistic în Sibiu

Articolul următor
Castelul Corvinilor

Castelul Corvinilor, restaurat cu fonduri UE

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share