Cluj Eveniment

Pascal van den Noort speaker la PRIA Urban Innovation

Pascal van den Noort, expertul care a creat proiecte pentru New York, Paris, Roma, Barcelona, Berlin, Asterdam, și nu numai, va fi lector în cadrul conferinței PRIA Urban Innovation în 24 Mai 2017 la Cluj-Napoca

PRIAevents organizează conferința PRIA Urban Innovation – platformă unică pentru discuții aprofundate între administrația locală, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, specialiști în urbanism, tehnologie și servicii la nivel național și internațional, dar și lideri ai comunității. Ei vor evidenția aspecte legate de cercetare și vor da exemple de proiecte care ajută la crearea unor comunități urbane mai rezistente, durabile și sănătoase, la transformarea orașelor în orașe ale viitorului, inovatoare.
Pascal van den Noort, cel care a lucrat la proiecte care promovează ciclismul pentru New York, Roma, Barcelona, Berlin, Asterdam, și nu numai, va fi lector în cadrul conferinței PRIA Urban Innovation în 24 Mai 2017, la Grand Hotel Napoca Napoca, sala Viena.

Pascal este directorul executiv al Velo Mondial, gânditor conceptual, expert moderator și expert în mobilitate. Sa implicat în ciclism după dezvoltarea unei cariere reușite în domeniul sănătății la nivel internațional. El și-a urmărit pasiunea de a face plimbarea cu bicicleta cat mai plicută, punând în același timp sănătatea urbană în centrul eforturilor sale. Cu Vélib la Paris și la puțin de 10 ani mai târziu, 1000 de orașe s-au alăturat acestei initiative.

Pascal a lucrat la proiecte care promovează ciclismul ca un mod esențial de transport în Europa și în străinătate. El a prezentat pe nenumarate stadii si a lucrat cu orase precum Barcelona, Berlin, Gothenburg, Bucuresti, Ploiesti, Roma, Cracovia, Szeged, Padua, Burgos, Lambeth, Southwark, New York, Pittsburgh, Gdansk, Merton, Funchal.
Mai mult, el a proiectat programul municipal pentru promovarea internațională a orașului Amsterdam, ca oraș de ciclism. El își concentrează acum eforturile pe Dashboard for Bikenomics, urmând a fi lansat în curând în regiunea Amsterdamului. El va pregăti acest program și pentru alet orașe.

Pascal a publicat cărți despre ciclism și orașe, a produs serii video despre mobilitatea urbană și a dezvoltat formate extrem de reușite, cum ar fi “New Amsterdam Bike Slam” din New York City.

Conferința PRIA Urban Innovation va avea loc în Cluj-Napoca, oraș care este în continuă dezvoltare și care acordă o importanță deosebită proiectelor care imbunătățesc orașul și viața de afaceri și socială a acestuia.

Evenimentul se va concentra asupra punctelor de discuție importante pentru mediul urban – mobilitate, energie, tehnologie și infrastructură.
Alături de Pascal Van den Noort, Expert în Mobilitate, lectori invitați sunt: Emil BOC – Primarul Municipiului Cluj Napoca; Nicholas DE ROUMANIE; Karoly Borbely – Director Strategie, Hidroelectrica; Nicolae DORDEA – Manager Vânzări Clienți Business Nord, ENGIE; Alin TIȘE – Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj; Claudiu Salanţă – Arhitect Șef al Judeţului Cluj; Maria METZ – Deputy CEO, NTT Data; Adrian Ciprian MIRON – Inspector Șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj; Alexandru CIOCAN – Campion National Multiplu Ciclism, precum și reprezentanți ai producătorilor de masini electrice și biciclete.

Moderator al evenimentului este Raluca VOIVOZEANU – CEO, PRIA Conefrences.

Zonele urbane sunt în creștere și în schimbare în fiecare an, așa că trebuie să fim gata să îmbrățișăm viitorul pe măsură ce creștem și ne schimbăm. Prin urmare, dezbaterile din cadrul PRIA Innovation Conference vor reflecta adevăratul sens a ceea ce este nevoie pentru a dezvolta orașe puternice pentru viitor. De asemenea, vom sublinia puncte care vor conduce la activități urbane de succes și vom oferi oportunități de a construi parteneriate de colaborare, de a explora problemele urbane în curs de dezvoltare, de a descoperi tehnologii inovatoare pentru dezvoltarea urbană. Toate acestea duc la o viață mai sănătoasă și vor economisi timp și bani pentru companii, iar pentru cetățeni vor duce la un oraș mai organizat, mai simplu de locuit.

Printre temele care vor fi abordate se vor regăsi: Comunitate Privată Parteneriatul public – soluții locale, parteneriate strategice, care să conducă la sisteme durabile și de dezvoltare economică, care este transferabil unui model national; Încurajarea și recunoașterea ciclismului ca mijloc eficient, sănătos, de transport ecologic, și promovarea utilizarii pe scară largă; Cum putem reduce costurile pentru municipalități și pentru companii?; Sunt mașinile electrice de viitor? Cum vom crea infrastructura pentru masina electrica? Identificarea oportunităților de infrastructură ecologică pentru a mări spațiul verde într-o comunitate puternic urbanizată, îmbunătățirea calității aerului, reducerea efectului de căldură urbană și creșterea biodiversității mediului; Îmbratișarea inovațiilor tehnologice în mobilizare pentru a proteja mediul înconjurător, pentru a crește profitul de afaceri locale și pentru a simplifica viața urbană; Cum se va structura consumul de energie electrică în viitor? Cum se va structura consumul de energie electrică în sectoare cum ar fi transportul, rezidențial, agricultură, industrie și ce alte servicii vor evolua?; Impactul tehnologiei în dezvoltarea rețelelor electrice către rețele inteligente, microgrids și consumatori activi (Prosumer); Care este situația energiei regenerabile în România? Ce investiții au fost făcute până acum?

Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a massmediei.

Related posts

Șapte start-up-uri tech primesc o finanțare inițială de 350.000 de euro

Ligia Voro

Proiect european derulat de Institutul Oncologic Cluj-Napoca pentru diminuarea bolii canceroase din România

Transilvania Business

Timișoara găzduiește Congresul Național de Ortopedie și Traumatologie, ediția a XVII-a

Stefana Muresan

NRCC GALA DINNER in Cluj Napoca

Ionut Oprea

Nouă loturi de autostradă, însumând 100 km, se vor recepţiona în acest an

Stefana Muresan

Conferința PRIA Competition

Transilvania Business

Rectorul UBB, Ioan-Aurel Pop, și-a lansat ultimul volum, închinat Unirii

Stefana Muresan

Primul incubator digital din România, lansat la Cluj

Stefana Muresan

Trenchless Romania Awards 2017

Ionut Oprea

Ediția 2019 a evenimentului „Therme Forum” aduce la Sibiu unii dintre cei mai cunoscuți arhitecți din lume

Nicolae Pop

Google susține mediul întreprinzător românesc. Proiect educaţional gratuit în Cluj-Napoca şi Timişoara

Stefana Muresan

S-a lansat STEMsylvania, școala de vară care reunește zeci de elevi și profesori din Transilvania

Stefana Muresan

Studiu: Companiile din regiunea Nord-Vest investesc anual 12% din cifra de afaceri pentru digitalizarea business-ului

redactia

Avans ”foarte bun” pe şantierul celui mai dificil tronson (între nod Chețani – Luduș și nod Iernut) al Autostrăzii Transilvania

Stefana Muresan

Tehnologiile no-dig – Mai rapid, mai economic, mai sustenabil!

Stefana Muresan

Cadouri, evenimente si concerte la Noblesse Palace Christmas Fair, 6-8 decembrie 2018!

redactia

Companiile din Ardeal, cel mai bine cotate din România pe piața bursieră globală

Nora Dumitrescu

Începe construirea celui de-al V-lea Parc Industrial Tetarom în Cluj

redactia

Austriecii de la Voestalpine au activat o fabrică la Câmpia Turzii

Nora Dumitrescu

Campioni ai Planetei – elevii și profesorii români, provocați să ia parte la un proiect global

Nicolae Pop

Bucureşti, Cluj şi Timiş- cele mai multe imobile vândute în februarie

Stefana Muresan

PressHub.ro/BaniEuropeni: Al doilea seminar dedicat jurnaliștilor locali în proiectul “Cohesion Policy in Romania”

redactia

Oxygen – prima agenție națională de comunicare ce își deschide birou la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

SESIUNE ATESTARE NAȚIONALĂ FIRME ȘI PFA DE CONSULTANȚĂ ÎN MANAGEMENT

redactia

Leave a Comment