București Eveniment

PRIA Healthcare

PRIAevents, organizează conferința PRIA HealthCare în data de 11 mai 2017, începând cu ora 9.30, eveniment în cadrul căruia vor fi dezbătute teme actuale, de interes pentru sistemul de sănătate din România, alături de toți cei implicați – autorități, specialiști, industria farmaceutică, industria dispozitivelor și echipamentelor medicale, distribuitori, pacienți, reprezentanți ai spitalelor de stat și private și reprezentanți ai mass-mediei.

Vom discuta despre sistemul sanitar românesc, despre lista medicamentelor și prețul acestora, despre caietele de sarcini și despre când vor fi gata, despre situația spitalelor din România, despre clawback, despre sistemele informatice ale CNAS (SIUI, SIPE, CEAS și DES), dar și despre bugetul CNAS și cum este alocat acesta către tipurile de afecțiuni,  despre situația personalului medical, despre clinicile private de sănătate, despre asigurările de sănătate și despre finanțarea sistemului.

Conferința PRIA Healthcare reprezintă un important eveniment dedicat sistemului de sănătate şi se adresează tuturor actorilor implicați în sănătate – autorități, specialiști, pacienți, reprezentanți ai producătorilor, distribuitorilor şi importatorilor de medicamente producătorilor de farmaceutice, ai producătorilor de dispozitive și echipamente medicale.

Vom discuta despre inovație, reglementări, schimbări revoluționare, despre rolul consultanților pentru această industrie, despre rolul tehnologiei în viitorul  sănătății și despre oricare alte aspecte care ar putea să ne ofere acces către un viitor mai bun al sistemului farmaceutic din România.

Conferința PRIA Healthcare este o reală platformă de dezbatere a celor mai importante probleme din sistemul sanitar românesc, astfel putând fi identificate soluții pentru rezolvarea acestora și constituie un prilej excelent pentru toți actorii industriei să se reunească cu asociațiile de pacienți, cu autoritățile, cu forurile legislative, consultanți și mass-media.

Printre temele care vor fi abordate se vor regăsi: Care sunt prioritățile Ministerului Sănătății, ale ANMDM și ale CNAS pentru rezolvarea celor mai mari probleme ale sistemului? Situația spitalelor de stat din România. Ce proceduri pot fi efectuate la noi? Bugetul CNAS și cum este alocat acesta către tipurile de afecțiuni;  Sistemele informatice ale CNAS  – sistemul informatic unic integrat (SIUI), prescripția electronică (SIPE), cardul național de sănătate (CEAS) şi dosarul electronic de sănătate (DES);  Situația personalului medical la stat și la privat în România; Cum se poate creste nivelul de  echipare al spitalelor de stat?; Distribuția medicamentelor și lanțurile farmaceutice; Evoluția pieței pharma şi perspectivele pentru 2017; Medicamente inovatoare. Medicamente generice; Noua metodologie privind modul de calcul şi procedura de avizare şi aprobare a prețurilor maximale ale medicamentelor de uz uman cu autorizație de punere pe piață în România aprobată prin Hotărârea Guvernului OMS 368/2017; Care este formula corectă de calcul a prețului la medicamente? Contractele cost-volum; Evoluția din piața pharma, producția românească de medicamente şi piața suplimentelor nutritive; Dispariția anumitor medicamente de pe piața din România și îngrădirea dreptului pacienților la tratament -consecințele asupra pacienților; Taxa Clawback: cum se aplică și care este impactul asupra producătorilor de medicamente?  Categoriile minoritare de pacienți – bolile rare și accesul acestora la medicamente; Rolul clinicilor private de sănătate. Ce fel de centre se mai deschid?; Ce afecțiuni sunt acoperite de aceste clinici private? Ce echipamente medicale au achiziționat? Cum au fost finanțate acestea?; Sistemul de sănătate și asigurările de sănătate; Care ar putea fi impactul dezvoltării asigurărilor private de sănătate? Decontarea asigurărilor private de sănătate; Ce politici legislative și fiscale  pot fi realizate pentru a se îmbunătăți sistemul sanitar?; Care este rolul tehnologiei în evoluția sistemelor de sănătate?; Cum influențează tehnologia procedurile medicale?

Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass-mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor dedicate sistemului medical.

Inovația în sănătate a fost foarte importantă de-a lungul timpului, cu ajutorul acesteia  și al cercetărilor medicale fiind salvate foarte multe vieți. În plus au redus povara adusă de boli şi dizabilități.  Tocmai de aceea, accesul tuturor pacienţilor la medicamente reprezintă o prioritate în întreaga lume.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Healthcare şi modalități de înscriere pentru participare puteţi găsi pe http://priaevents.ro/pria-healthcare/

Related posts

LOT increases the number of flights to Warsaw

Ionut Oprea

IMMOFINANZ, un nou mall in Krosno – Polonia

Ionut Oprea

SEE Property Forum 2016

The Woman: O economie care crește durabil se poate face cu creșterea educației copiilor

Stefana Muresan

Piața de birouri din Capitală dă ușoare semne de revenire: vânzare de 1,5 milioane de EURO în nordul Capitalei 

Papuc Irina

Pregătiri din timp pentru sezonul cadourilor – cum aleg firmele să ofere mulțumiri angajaţilor

Nicolae Pop

Winners celebrate at the inaugural Hungarian & Balkans Real Estate Awards

Ionut Oprea

Cities of Tomorrow, marti, la Crowne Plaza

Bogdan Chiritoiu, la PRIA Competition

Transilvania Business

Cel de al 6-lea Forum de Afaceri al Parteneriatului Estic, la București

Ligia Voro

Speakerii L.I.F.T. 2019: Adi Coco, fotograf

Ligia Voro

Analiza DTZ: retail in Bucuresti

Ionut Oprea

PRIA Drugs and Medicine Publicity

Ionut Oprea

People, Performance, Professionalism – Conferința Internațională de Workplace, Property și Facility Management

Nicolae Pop

Mobilitatea viitorului o abordare integrată cu soluţii durabile

A. I.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, participă la conferința PRIA Agriculture

Transilvania Business

Continuă pregătirile pentru cea de-a cincea ediție Bucharest Tech Week

Ligia Voro

Colaborare între CCI Mureș și autoritatea de formare profesională în sistem dual

Ligia Voro

PRIA Oncology

Ionut Oprea

S IMMO AG: Positive annual trend continues

Ionut Oprea

AB | Feeric Fashion Week începe în weekend la Alba Iulia

Transilvania Business

B | Smartree ofera servicii de salarizare pe orice platforma software a clientilor

Conferință Anuală a FBN România – 29 octombrie 2018, București, Athenee Palace Hilton

redactia

Peste 25 de magazine se deschid în Sun Plaza după finalizarea etapei a doua de remodelare

Ionut Oprea

Leave a Comment