București Eveniment

PRIA Healthcare

PRIAevents, organizează conferința PRIA HealthCare în data de 11 mai 2017, începând cu ora 9.30, eveniment în cadrul căruia vor fi dezbătute teme actuale, de interes pentru sistemul de sănătate din România, alături de toți cei implicați – autorități, specialiști, industria farmaceutică, industria dispozitivelor și echipamentelor medicale, distribuitori, pacienți, reprezentanți ai spitalelor de stat și private și reprezentanți ai mass-mediei.

Vom discuta despre sistemul sanitar românesc, despre lista medicamentelor și prețul acestora, despre caietele de sarcini și despre când vor fi gata, despre situația spitalelor din România, despre clawback, despre sistemele informatice ale CNAS (SIUI, SIPE, CEAS și DES), dar și despre bugetul CNAS și cum este alocat acesta către tipurile de afecțiuni,  despre situația personalului medical, despre clinicile private de sănătate, despre asigurările de sănătate și despre finanțarea sistemului.

Conferința PRIA Healthcare reprezintă un important eveniment dedicat sistemului de sănătate şi se adresează tuturor actorilor implicați în sănătate – autorități, specialiști, pacienți, reprezentanți ai producătorilor, distribuitorilor şi importatorilor de medicamente producătorilor de farmaceutice, ai producătorilor de dispozitive și echipamente medicale.

Vom discuta despre inovație, reglementări, schimbări revoluționare, despre rolul consultanților pentru această industrie, despre rolul tehnologiei în viitorul  sănătății și despre oricare alte aspecte care ar putea să ne ofere acces către un viitor mai bun al sistemului farmaceutic din România.

Conferința PRIA Healthcare este o reală platformă de dezbatere a celor mai importante probleme din sistemul sanitar românesc, astfel putând fi identificate soluții pentru rezolvarea acestora și constituie un prilej excelent pentru toți actorii industriei să se reunească cu asociațiile de pacienți, cu autoritățile, cu forurile legislative, consultanți și mass-media.

Printre temele care vor fi abordate se vor regăsi: Care sunt prioritățile Ministerului Sănătății, ale ANMDM și ale CNAS pentru rezolvarea celor mai mari probleme ale sistemului? Situația spitalelor de stat din România. Ce proceduri pot fi efectuate la noi? Bugetul CNAS și cum este alocat acesta către tipurile de afecțiuni;  Sistemele informatice ale CNAS  – sistemul informatic unic integrat (SIUI), prescripția electronică (SIPE), cardul național de sănătate (CEAS) şi dosarul electronic de sănătate (DES);  Situația personalului medical la stat și la privat în România; Cum se poate creste nivelul de  echipare al spitalelor de stat?; Distribuția medicamentelor și lanțurile farmaceutice; Evoluția pieței pharma şi perspectivele pentru 2017; Medicamente inovatoare. Medicamente generice; Noua metodologie privind modul de calcul şi procedura de avizare şi aprobare a prețurilor maximale ale medicamentelor de uz uman cu autorizație de punere pe piață în România aprobată prin Hotărârea Guvernului OMS 368/2017; Care este formula corectă de calcul a prețului la medicamente? Contractele cost-volum; Evoluția din piața pharma, producția românească de medicamente şi piața suplimentelor nutritive; Dispariția anumitor medicamente de pe piața din România și îngrădirea dreptului pacienților la tratament -consecințele asupra pacienților; Taxa Clawback: cum se aplică și care este impactul asupra producătorilor de medicamente?  Categoriile minoritare de pacienți – bolile rare și accesul acestora la medicamente; Rolul clinicilor private de sănătate. Ce fel de centre se mai deschid?; Ce afecțiuni sunt acoperite de aceste clinici private? Ce echipamente medicale au achiziționat? Cum au fost finanțate acestea?; Sistemul de sănătate și asigurările de sănătate; Care ar putea fi impactul dezvoltării asigurărilor private de sănătate? Decontarea asigurărilor private de sănătate; Ce politici legislative și fiscale  pot fi realizate pentru a se îmbunătăți sistemul sanitar?; Care este rolul tehnologiei în evoluția sistemelor de sănătate?; Cum influențează tehnologia procedurile medicale?

Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass-mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor dedicate sistemului medical.

Inovația în sănătate a fost foarte importantă de-a lungul timpului, cu ajutorul acesteia  și al cercetărilor medicale fiind salvate foarte multe vieți. În plus au redus povara adusă de boli şi dizabilități.  Tocmai de aceea, accesul tuturor pacienţilor la medicamente reprezintă o prioritate în întreaga lume.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Healthcare şi modalități de înscriere pentru participare puteţi găsi pe http://priaevents.ro/pria-healthcare/

Related posts

Feeric Fashion Week

Transilvania Business

Tricity to host the 11th ABSL Summit 2020!

Papuc Irina

Explozia cererii online alimentează creșterea P3

Stefana Muresan

NEPI Rockcastle, măsuri pentru a limita răspândirea coronavirusului

Ligia Voro

A doua ediție a "Moldova Automotive Days", 29 – 30 mai, Chișinău, Republica Moldova

Stefana Muresan

Bucovina și Clujul își vând produsele tradiționale la comun

Nora Dumitrescu

Ambasadori la Universitatea de Vest din Timisoara

Nicolae Pop

Lenjeria Jolidon, premiată la Gala Elle Style

Nora Dumitrescu

Speakerii L.I.F.T. 2019: Gheorghe Damian, primar

Ligia Voro

NRCC Gala Dinner Cluj

Ionut Oprea

Conferința “RO-Product”

Stefana Muresan

Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016, speakeri și fermieri

Quai Antoine Ier: superyacht lifestyle exhibition at the 2017 MYS

Ionut Oprea

Universitatea Tehnică din Cluj anunţă o nouă ediţie a Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii – PRO INVENT

Stefana Muresan

Sesiune certificare internațională CMC

Papuc Irina

Noi invesții în sectorul rezidențial de lux: HAGAG DEVELOPMENT EUROPE ANUNȚĂ ÎNCĂ UN PROIECT REZIDENȚIAL DE TOP: H Eliade 9 Residence

Stefana Muresan

Viitorul – la București: în 28 noiembrie, peste 25 de speakeri internaționali și români, la Future Summit 2019

Ionut Oprea

Aliz Kosza şi dimensiunile echilibrului în leadership

redactia

Final de an sub semnul voluntariatului și al faptelor bune la Groupe Renault România

Nicolae Pop

Trenchless Romania Conferința & Expoziție 2018

Ionut Oprea

Super Black Friday la Nissa

Ionut Oprea

TransLogistica EXPO 2017 s-a incheiat! Pregatiri pentru TransLogistica EXPO 2018!

Ionut Oprea

World premiere: Globalworth inaugurates the biggest kinetic floor in an office building worldwide

Ionut Oprea

Team Xior / DubbeLL / Mecanoo wins with “BrinkToren” tender for last lotat prime location Overhoeks in Amsterdam

Ionut Oprea

Leave a Comment