Agricultura

Traderul de cereale East Grain din Satu Mare, afaceri de 40 mil. de euro cu 12 angajați

Un trader de cereale din Satu Mare a ajuns la 40 mil. euro cu 12 angajaţi, majorându-şi businessul de 40 de ori în 10 ani. Principalii furnizori sunt fermierii din vestul şi centrul României, dar şi din estul Ungariei.
Potrivit zf.ro, traderul de cereale şi oleaginoase East Grain din Satu Mare, o companie deţinută de trei antreprenorilocali şi de compania East Consulting din Ungaria, a ajuns la o cifră de afaceri de circa 40 mil. euro în 2016, în creştere cu 80% faţă de anul precedent, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor. Compania a înregistrat anul trecut un profit net de peste 740.000 euro, rezultate ob¬ţinute cu aju¬torul a 12 anga¬jaţi, po¬trivit datelor pu¬blice.
East Grain deţine patru linii de business, respectiv comerţul cu cereale, comerţul cu materii prime furajere, servicii de transport şi comerţul cu produse vrac precum sare sau îngăşăminte, potrivit datelor publicate pe site-ul companiei. În 2015 East Grain a vândut peste 100.000 de tone de produse agricole, atât în rândul industriilor prelucrătoare din România şi Ungaria, cât şi la export în Europa de Vest şi pe pieţele de export de la Marea Neagră.

Related posts

Compania Transavia primește certificarea exclusivă în România, Global G.A.P. pentru produsele sale

Stefana Muresan

Cine sunt antreprenorii puternici care au cumpărat terenuri în cele mai râvnite județe. Preț record de 16.625 euro/hectar

redactia

România trebuie să valorifice mai mult fondurile europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Stefana Muresan

Leave a Comment