Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transavia, exporturi de 21 milioane de euro anual

Grupul Transavia este cel mai mare producător de carne de pasăre din Alba, cu afaceri de 140 mil. euro. Anul trecut a înregistrat exporturi în valoare de 21 de milioane de euro, adică aproximativ 15% din cifra de afaceri, arată calculele ZF pe baza informaţiilor transmise de companie pentru Anuarul Cei mai mari jucători din economie 2017.
Printre cele mai mari pieţe de export ale companiei sunt Marea Britanie, Franţa, Croaţia, Bulgaria sau Italia, conform celor mai recente informaţii furnizate de companie. Ioan Popa, proprietarul grupului, spunea anterior pentru ZF că în Marea Britanie compania exportă produse în valoare de 2 milioane de euro lunar. Pe pieţele externe, Transavia livrează atât carne proaspătă de pui, cât şi produse procesate.
Transavia, cea mai mare companie din grupul cu acelaşi nume, s-a situat anul trecut pe locul 34 în topul celor mai mari exportatori cu acţionariat românesc. În clasamentul primilor 40 de exportatori cu acţionariat românesc se află doar doi procesatori de carne şi, în total, patru jucători din industria alimentară.
În clasamentul celor mai mari exportatori de carne Transavia se află pe şaşe, conform datelor de la Institutul Naţional de Statistică (INS).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dacia Plant, investiție de 2 milioane de lei în fabrica de la Bod

Articolul următor

Traderul de cereale East Grain din Satu Mare, afaceri de 40 mil. de euro cu 12 angajați

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share