Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ACI Cluj, cifră de afaceri cu 40% mai mare în 2016 și lucrări contractate de 40 mil. de euro în 2017

ACI Cluj, societate controlată de mai mulţi antreprenori locali, printre care Ioan Aşchilean, Horia Ciorcilă şi Dorel Goia, şi-a majorat anul trecut cifra de afaceri cu 40%, până la 35,8 milioane de euro, potrivit zf.ro. Potrivit sursei citate, numărul angajaţilor a ajuns la 390, în creştere faţă de anul anterior.
Cea mai mare pondere din businessul companiei, care produce în principal structuri metalice, prefabricate şi betoane, a venit anul trecut din sectorul privat, care a reprezentat peste 50%, echivalentul a 18 milioane de euro.
ACI Cluj, ce participa la executia stadioanelor “Ion Oblemenco” din Craiova si “Tudor Vladimirescu” din Targu Jiu, are contractate lucrari in valoare totala de circa 40 milioane de euro in 2017 si continua procesul de contractare, anunța recent Ioan Aşchilean,în cadrul unui interviu pentru agendaconstructiilor.ro.
Potrivit sursei citate, societatea, care a devenit unul dintre cei mai mari constructori din zona de vest a tarii, a incheiat anul 2016 cu afaceri totale de 150,3 milioane de lei, in crestere cu 32% fata de nivelul din 2015. Totodata, profitul firmei s-a majorat cu 69% anul trecut. Pentru 2017, conducerea ACI Cluj estimeaza un rulaj de peste 160 milioane de lei.
Compania este activa atat in tara, cat si in strainatate si executa toata gama de lucrări de construcții si instalatii, la cheie. Sediul firmei si baza de productie se afla in Cluj-Napoca (fabrica de prefabricate din beton, atelierele de confectii metalice si fasonare a armaturilor, atelierele de tamplarie si mecanic, statiile de betoane, depozitele de agregate, precum si laboratorul de incercari in constructii).
Sursa foto: acicluj.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mircea Solovăstru, Guvernatorul Districtului Rotary 2241, premiază ambasadorii României în Tunisia și Republica Moldova

Articolul următor

Cluj: Investiție de 2,5 milioane de euro în prima fabrică de produse de lapte de bivoliţă

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share