București Lideri si afaceri

Aliz Kosza lanseaza Business Mentoring House

Aliz Kosza lanseaza Business Mentoring House: o scoala atipica in care singurul material didactic e afacerea proprie

Dupa 37 de ani de cariera, peste 25 de ani de experienta in top management si 4 ani de mentorat de business in antreprenoriate romanesti, Aliz Kosza lanseaza un nou proiect dedicat in mod special antreprenorilor, dar si managerilor de top, care vor sa isi duca businessul la maturitate si performanta de varf: Business Mentoring House. Este scoala de business in care singurul material didactic este afacerea proprie si in care antrepreneorii si managerii, beneficiind de mentorat privat, individualizat, pot aplica imediat in propriul business bune practici si instrumente de business profesioniste.

Lansarea acestei scoli raspunde necesitatilor pietei, identificate si studiate de Aliz Kosza prin proiectele de mentorat de business si prin cercetare calitativa de piata. Ambele confirma ca oamenii de business care doresc transformare sunt satui de teorie. Teoria, diplomele, talentul si ideile bune nu mai sunt suficiente pentru cresterea, reinventarea sau insanatosirea afacerilor. Este nevoie de profesionalizare, strategii integrate, personalizate prin transfer de know-how si practica, pentru a evita stagnarea sau declinul. Majoritatea businessurilor antreprenoriale, dupa 15-20 de ani de activitate, au nevoie de relansare, de revigorarea visului initial si de o directie noua de dezvoltare. Au nevoie sa isi redefineasca modelul de business si sa creioneze propria cale unica in piata. Au nevoie sa functioneze strategic, si nu reactiv.

O scoala in care fiecare lucreaza pe propriul business

„Scoala mea nu e o scoala propriu-zisa”, spune Aliz Kosza. „Noi nu producem diplome pe banda, ci facem transfer de know-how. Programele nu sunt construite pe teorie, ci pe zeci de studii de caz din mandatele mele de CEO si inspirate din cele peste 30 de proiecte de mentorat derulate in toata tara, pe modele de business care s-au dovedit de succes in Romania. Totul este experienta, iar participantii vor lucra pe cazul concret al propriului business. Pe langa multa practica, vor fi sedinte individuale de lucru cu mentori si tutori, experti in business care vor oferi asistenta concreta pe proiectul propriu al fiecarui participant”, declara Aliz Kosza.

Business Mentoring House (www.businessmentoringhouse.ro) este un proiect adresat antreprenorilor, proprietarilor de afaceri sau directorilor generali ori managerilor de top care au nevoie de solutii reale pentru cresterea afacerii lor. Implica module de lucru pe studii de caz concrete, prezentare de instrumente de analiza si decizie strategice si lucru individual cu fiecare dintre participanti. Cel putin 50% din program este personalizat si este stabilit cu fiecare participant, in urma unei discutii preliminare.

O scoala in care managementul este tratat profesionist de catre profesionisti

„Managementul este o profesie si, ca in orice profesie, anumite lucruri se pot invata in teorie, insa altele nu se pot intelege decat pe viu, prin exemple concrete si cu sustinere personalizata. De aceea, le oferim participantilor ore individualizate de mentorat de business”, mai spune Aliz Kosza.

In fiecare program al Business Mentoring House se lucreaza, pe teme ce se concentreaza sustinut asupra managementului strategic si leadershipului, cu grupe de maximum 10-15 oameni. Fiecare dintre acestia va beneficia de sprijinul unui tutor personal, cu care va putea lucra si in afara sesiunilor de lucru comune. De asemenea, fiecare dintre participanti va beneficia de ore de mentorat de business individualizate cu Aliz Kosza. Programele au 30-60 de ore si dureaza, in medie, 3 saptamani, conform unui program flexibil, stabilit cu toti participantii.

Related posts

ATP Trucks Automobile anunță primul autobuz electric românesc

Nicolae Pop

Orange Fab anunță noi colaborări și mai multe domenii de activitate vizate

Ligia Voro

CEE Property Forum – 5th time in Vienna & a panel dedicated to Romania

Ionut Oprea

BusinessMark organizează evenimentul CSR OVERVIEW 2018

redactia

Adrian Volintiru a câștigat selecția pentru funcția de director general al ROMGAZ

redactia

Teraplast, credite de investiții și linii de creditare de peste 50 milioane de lei

Stefana Muresan

România, motor de creștere în 2019 pentru WDP

Ligia Voro

S IMMO AG: Strong first quarter of 2017

Ionut Oprea

Fondatorii Delaco au cumpărat, cu 4 mil. euro, centrul comercial Magnolia din Braşov

Stefana Muresan

StreamWIDE se alătură noului pol IT conturat în cadrul proiectului Timpuri Noi Square

Ligia Voro

România în topul opțiunilor de relocare pentru companiile globale

Ionut Oprea

foodpanda: Comenzile online de mâncare s-au dublat în iunie față de începutul anului

Ligia Voro

Agenţia de marketing Loopaa intră în familia Cluj IT Cluster

Stefana Muresan

Airports warn of irreversible consequences to air connectivity, tourism and local economies

Ionut Oprea

CNAIR înființează o nouă direcție regională

Ligia Voro

Bogdan Badea, noul CEO al eJobs România

Stefana Muresan

Asociația Română pentru Smart City lansează Carta România 2030 în cadrul celui mai important eveniment Smart City al anului

Ligia Voro

PRIA Drugs and Medicine Publicity

Ionut Oprea

Cushman & Wakefield Echinox isi consolideaza departamentul industrial

Ionut Oprea

CUM ÎȘI VINDE ROMÂNIA PRODUCȚIA DE CIREȘE – PRIMUL GHID AGROTRENDS DEDICAT SECTORULUI POMICOL

Stefana Muresan

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 3: DAW Bența produce cu grijă față de mediu ­și investe­ște constant în inovație ­și cercetare

redactia

IMMOFINANZ, rezultate financiare

Ionut Oprea

Sebeș: Italienii de la Savini Due, cifră de afaceri de 5,6 mil. euro, în T1

Stefana Muresan

5GAA Releases New 2030 Roadmap for Advanced Driving Use Cases, Connectivity Technologies and Radio Spectrum Needs

Ionut Oprea

Leave a Comment