București Lideri si afaceri

Aliz Kosza lanseaza Business Mentoring House

Aliz Kosza lanseaza Business Mentoring House: o scoala atipica in care singurul material didactic e afacerea proprie

Dupa 37 de ani de cariera, peste 25 de ani de experienta in top management si 4 ani de mentorat de business in antreprenoriate romanesti, Aliz Kosza lanseaza un nou proiect dedicat in mod special antreprenorilor, dar si managerilor de top, care vor sa isi duca businessul la maturitate si performanta de varf: Business Mentoring House. Este scoala de business in care singurul material didactic este afacerea proprie si in care antrepreneorii si managerii, beneficiind de mentorat privat, individualizat, pot aplica imediat in propriul business bune practici si instrumente de business profesioniste.

Lansarea acestei scoli raspunde necesitatilor pietei, identificate si studiate de Aliz Kosza prin proiectele de mentorat de business si prin cercetare calitativa de piata. Ambele confirma ca oamenii de business care doresc transformare sunt satui de teorie. Teoria, diplomele, talentul si ideile bune nu mai sunt suficiente pentru cresterea, reinventarea sau insanatosirea afacerilor. Este nevoie de profesionalizare, strategii integrate, personalizate prin transfer de know-how si practica, pentru a evita stagnarea sau declinul. Majoritatea businessurilor antreprenoriale, dupa 15-20 de ani de activitate, au nevoie de relansare, de revigorarea visului initial si de o directie noua de dezvoltare. Au nevoie sa isi redefineasca modelul de business si sa creioneze propria cale unica in piata. Au nevoie sa functioneze strategic, si nu reactiv.

O scoala in care fiecare lucreaza pe propriul business

„Scoala mea nu e o scoala propriu-zisa”, spune Aliz Kosza. „Noi nu producem diplome pe banda, ci facem transfer de know-how. Programele nu sunt construite pe teorie, ci pe zeci de studii de caz din mandatele mele de CEO si inspirate din cele peste 30 de proiecte de mentorat derulate in toata tara, pe modele de business care s-au dovedit de succes in Romania. Totul este experienta, iar participantii vor lucra pe cazul concret al propriului business. Pe langa multa practica, vor fi sedinte individuale de lucru cu mentori si tutori, experti in business care vor oferi asistenta concreta pe proiectul propriu al fiecarui participant”, declara Aliz Kosza.

Business Mentoring House (www.businessmentoringhouse.ro) este un proiect adresat antreprenorilor, proprietarilor de afaceri sau directorilor generali ori managerilor de top care au nevoie de solutii reale pentru cresterea afacerii lor. Implica module de lucru pe studii de caz concrete, prezentare de instrumente de analiza si decizie strategice si lucru individual cu fiecare dintre participanti. Cel putin 50% din program este personalizat si este stabilit cu fiecare participant, in urma unei discutii preliminare.

O scoala in care managementul este tratat profesionist de catre profesionisti

„Managementul este o profesie si, ca in orice profesie, anumite lucruri se pot invata in teorie, insa altele nu se pot intelege decat pe viu, prin exemple concrete si cu sustinere personalizata. De aceea, le oferim participantilor ore individualizate de mentorat de business”, mai spune Aliz Kosza.

In fiecare program al Business Mentoring House se lucreaza, pe teme ce se concentreaza sustinut asupra managementului strategic si leadershipului, cu grupe de maximum 10-15 oameni. Fiecare dintre acestia va beneficia de sprijinul unui tutor personal, cu care va putea lucra si in afara sesiunilor de lucru comune. De asemenea, fiecare dintre participanti va beneficia de ore de mentorat de business individualizate cu Aliz Kosza. Programele au 30-60 de ore si dureaza, in medie, 3 saptamani, conform unui program flexibil, stabilit cu toti participantii.

Related posts

Alătură-te revoluției verzi!: Hidroelectrica a lansat noi oferte de furnizare a energiei electrice

Ligia Voro

18 ani de Danone în România

Ionel Albu

New office property in Bratislava

Ionut Oprea

Veniturile din vânzări ale Antibiotice Iași au depășit 70 de milioane lei în primele 3 luni: mai mult cu 8 milioane de lei față de T1 din 2019

Papuc Irina

CTP pregătește obținerea certificării BREEAM

Ionut Oprea

Mihai Păduroiu numit CEO, Office Division, One United Properties

Ionut Oprea

P3 SE MUTĂ ÎN CHARLES DE GAULLE PLAZA

Stefana Muresan

Șoncutean, CEO Allianz Țiriac Asigurări: Noi nu doar vindem asigurări, noi ajutăm oameni!

Stefana Muresan

CTP atinge pragul de 1 milion m2, la nivelul portofoliului național de spații industriale de clasă A

redactia

S IMMO AG: Hat-trick at the SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

Building Permit obtained for the UP-SITE BUCHAREST project

Papuc Irina

Un nou partener la Maravela & Asociații

Ionut Oprea

CA Immo aduce arta stradală și în Orhideea Towers

Papuc Irina

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace deschide sezonul dăruirii alături de Fundația pentru copii “Șansă la Viitor”

Ionut Oprea

Avem declarată oficial stare de urgență în România. Ce prevede decretul semnat de președintele Klaus Iohannis

Papuc Irina

Fabrica de medicamente Europharm din Braşov a repornit producția și vinde la export

redactia

B | Business puls

Ion Țiriac demarează lucrările de construcții pe fosta platformă Lemexim din Brașov

Stefana Muresan

Hardwork sau Network? Învață  la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata 

Ionut Oprea

Immofinanz, investiție de 1 milion de euro în VIVO! Cluj

Stefana Muresan

World premiere: Globalworth inaugurates the biggest kinetic floor in an office building worldwide

Ionut Oprea

Tinca Celniu, speaker la MEET THE WOMAN!

Ionut Oprea

Conferință Anuală a FBN România – 29 octombrie 2018, București, Athenee Palace Hilton

redactia

Genpact a bugetat afaceri de 125 mil. dolari

Stefana Muresan

Leave a Comment