Cultural

Timisoara: Curs Postuniversitar International de Perfectionare in Ozonoterapie

Asociatia “Societatea Siintifica Romana de Oxigen-Ozono Terapie” ( S.S.R.O.O.T.), in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” organizeaza
in premiera in Timisoara Cursul Postuniversitar International de Perfectionare in Ozonoterapie.
Este a 14-a editie a acestui Curs, care s-a desfasurat pana in acest an exclusiv in Bucuresti si a asigurat pregatirea a 196 de medici din Romania si alte 12 tari.
Prin valoarea cursului si a lectorilor invitati, acest Curs este considerat ca fiind cel mai complex la nivel mondial , avand girul Societatii mondiale de ozonoterapie ( W.F.O.O.T. ) si al Societatii Europene de Ozonoterapie(I.O.A.).
Editia a XIV – a organizata la Timisoara beneficiaza de prezenta unor lectori de renume la nivel international : Prof. Univ. Dr. Baeza Noci – Presedinte WFOT ( WORLD FEDERATION of OZONE THERAPY) – Universitatea din Valencia ; Renate Viebahn – International Ozone Associations (IOA), Board Member al European Committee de peste 15 ani; Dr. Simonetti Vicenzo –Universitatea din Pavia; dr. Stefan TIRON – presedinte fondator al SSROOT.
Ozonoterapia reprezinta o metoda terapeutica care dovedeste o eficienta deosebita, fara efecte secundare, intr-o serie de patologii ca bolile reumatismale, tulburarile circulatorii, afectari ale sistemului imunitar, ca terapie adjuvanta la pacientii cu cancer, precum si ca tratament “anti-aging” si de stimulare a performantei fizice.
Partea teoretica se va desfasura in 19 si 20 mai la sediul UMF “V. Babes” Timisoara, iar lucrarile practice vor fi gazduite sambata 20 mai dupa ora 14 de Centrul Medical dr Sandesc, Mosnita Noua, Str Oslo 3.

Related posts

Concertele Classic Unlimited încep o nouă călătorie prin țară la sfârșitul lunii octombrie

Ligia Voro

Publicistul Stelian Tănase elogiază Oradea: „Cum ar fi ţara asta dacă toate oraşele s-ar afla la nivelul de civilizaţie întâlnit la Oradea?”

Stefana Muresan

Trasee culturale de plimbare în Bucureşti, Târgovişte şi Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Leave a Comment