Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timisoara: Curs Postuniversitar International de Perfectionare in Ozonoterapie

Asociatia “Societatea Siintifica Romana de Oxigen-Ozono Terapie” ( S.S.R.O.O.T.), in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” organizeaza
in premiera in Timisoara Cursul Postuniversitar International de Perfectionare in Ozonoterapie.
Este a 14-a editie a acestui Curs, care s-a desfasurat pana in acest an exclusiv in Bucuresti si a asigurat pregatirea a 196 de medici din Romania si alte 12 tari.
Prin valoarea cursului si a lectorilor invitati, acest Curs este considerat ca fiind cel mai complex la nivel mondial , avand girul Societatii mondiale de ozonoterapie ( W.F.O.O.T. ) si al Societatii Europene de Ozonoterapie(I.O.A.).
Editia a XIV – a organizata la Timisoara beneficiaza de prezenta unor lectori de renume la nivel international : Prof. Univ. Dr. Baeza Noci – Presedinte WFOT ( WORLD FEDERATION of OZONE THERAPY) – Universitatea din Valencia ; Renate Viebahn – International Ozone Associations (IOA), Board Member al European Committee de peste 15 ani; Dr. Simonetti Vicenzo –Universitatea din Pavia; dr. Stefan TIRON – presedinte fondator al SSROOT.
Ozonoterapia reprezinta o metoda terapeutica care dovedeste o eficienta deosebita, fara efecte secundare, intr-o serie de patologii ca bolile reumatismale, tulburarile circulatorii, afectari ale sistemului imunitar, ca terapie adjuvanta la pacientii cu cancer, precum si ca tratament “anti-aging” si de stimulare a performantei fizice.
Partea teoretica se va desfasura in 19 si 20 mai la sediul UMF “V. Babes” Timisoara, iar lucrarile practice vor fi gazduite sambata 20 mai dupa ora 14 de Centrul Medical dr Sandesc, Mosnita Noua, Str Oslo 3.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Donald Trump Jr., la vânătoare pe Valea Tîrnavei Mici

Articolul următor

Proiect legislativ transpartinic: ”Autostrada Unirii”, Iași – Târgu Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share