Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CIA Aboliv mizează pe o cifră de afaceri de 18 mil. euro

Producătorul de preparate din carne CIA Aboliv din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Cluj, controlat de antreprenorul Bogdan Ilie Daniel, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 18 mil. euro, mai mult cu 20% faţă de anul trecut, şi o creştere la 10-15% a ponderii vînzărilor la export, precizează ZF.ro.
Compania din Mihai Viteazu a avut anul trecut o cifră de afaceri de 15 milioane de euro, iar la începutul acestui an a lansat un nou produs pe piață: Salinate. Este o nouă reţetă de specialităţi de porc crud-uscate, maturate în mediul special din vechile galerii ale Salinei Turda.
„În prezent, 7% din vânzările companiei noastre merg la ex­port, în Spania, Italia, Germania sau Belgia. Intenţionăm să creş­tem în acest an la 10-15% ponderea vânzărilor la export’’, a declarat pentru ZF Olivian Bogdan, directorul general al CIA Aboliv.
CIA Aboliv deține o fabrică de procesare a cărnii, cu o capacitate de producţie de 80 de tone pe zi, unde se produc peste 200 de sorti­mente din toa­tă gama de preparate din carne, care sunt prezente în a­proa­pe toate reţelele de supermarketuri, cât şi pe piaţa tradiţională. De asemenea, compania are o rețea proprie de magazine, în localitățile Turda, Câmpia Turzii şi Mihai Viteazu, având în plan o nouă unitate comercială în Floreşti, judeţul Cluj, unde comercializează produsele proprii, sub mărcile Brio și Apetit.
Sursa foto: cia-aboliv.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compa Sibiu, afaceri de aproximativ 41 mil. euro, în T 1

Articolul următor

Sibiu: Donație de 30.000 de euro pentru Spitalul de Psihiatrie, datorită Rotary Club

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share