Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CIA Aboliv mizează pe o cifră de afaceri de 18 mil. euro

Producătorul de preparate din carne CIA Aboliv din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Cluj, controlat de antreprenorul Bogdan Ilie Daniel, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 18 mil. euro, mai mult cu 20% faţă de anul trecut, şi o creştere la 10-15% a ponderii vînzărilor la export, precizează ZF.ro.
Compania din Mihai Viteazu a avut anul trecut o cifră de afaceri de 15 milioane de euro, iar la începutul acestui an a lansat un nou produs pe piață: Salinate. Este o nouă reţetă de specialităţi de porc crud-uscate, maturate în mediul special din vechile galerii ale Salinei Turda.
„În prezent, 7% din vânzările companiei noastre merg la ex­port, în Spania, Italia, Germania sau Belgia. Intenţionăm să creş­tem în acest an la 10-15% ponderea vânzărilor la export’’, a declarat pentru ZF Olivian Bogdan, directorul general al CIA Aboliv.
CIA Aboliv deține o fabrică de procesare a cărnii, cu o capacitate de producţie de 80 de tone pe zi, unde se produc peste 200 de sorti­mente din toa­tă gama de preparate din carne, care sunt prezente în a­proa­pe toate reţelele de supermarketuri, cât şi pe piaţa tradiţională. De asemenea, compania are o rețea proprie de magazine, în localitățile Turda, Câmpia Turzii şi Mihai Viteazu, având în plan o nouă unitate comercială în Floreşti, judeţul Cluj, unde comercializează produsele proprii, sub mărcile Brio și Apetit.
Sursa foto: cia-aboliv.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compa Sibiu, afaceri de aproximativ 41 mil. euro, în T 1

Articolul următor

Sibiu: Donație de 30.000 de euro pentru Spitalul de Psihiatrie, datorită Rotary Club

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share