Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

WDP, noi investitii la Oradea

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a finalizat o nouă procedură de negociere directă pentru o investiție de 5,1 milioane de euro care va fi realizată de compania WDP DEVELOPMENT în Parcul Industrial II de pe strada Ogorului. Suprafața totală de teren solicitată de acest dezvoltator este 17.537 metri pătrați, potrivit Primăriei Oradea.
Investitorul va construi o hală de producție și depozitare de aproximativ 4.000 de metri pătrați și o clădire de birouri de aproximativ 240 de metri pătrați, urmând să le închirieze altor companii. Printre acestea se numără KUEHNE & NAGEL, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de logistică, transport și depozitare din lume. Companiile care vor închiria clădirile ce vor fi construite de WDP Development vor crea 30 de noi locuri de muncă în Parcul Industrial II.
Construcțiile vor respecta toate condițiile prevăzute în Regulamentul de Funcționare al Parcului Industrial, iar terenul a fost negociat la prețul de 9 euro/metru pătrat.
Durata contractului este de 25 de ani iar termenul de finalizare a investiției asumat de dezvoltator este de 24 de luni. Tot în luna mai Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a semnat un nou contract cu compania REAL EXPERT ADVERTISING care va realiza în Parcul industrial II o investiție în valoare de 600.000 euro și va crea 45 de noi locuri de muncă.
Cu aceste două noi investiții din acest an Parcul Industrial II din Oradea numără 23 de rezidenți care și-au asumat investiții în valoare de 29,3 milioane de euro și crearea a aproximativ 1.000 de locuri de muncă. Suprafața totală a parcului este de 83 de hectare, iar gradul de ocupare este de 23%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

tIMOn: Provincia înghite tot mai mult din investițiile dezvoltatorilor

Articolul următor

Demersuri pentru înregistrarea a 14 noi produse cu indicaţie geografică, unele din Ardeal

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share