Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brinel, afaceri de aproximativ 27 mil. euro

Furnizorul de soluţii şi servicii IT Net Brinel, controlat de antreprenorul Marcel Borodi din Cluj-Napoca, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 122 mil. lei (aproximativ 27 mil. euro), mai mult cu 14% faţă de anul anterior. Pentru anul în curs, compania estimează afaceri în creştere cu 10-15% faţă de anul 2016, până la aproximativ 140 mil. lei (în jur de 30 mil. euro), pe ba¬za parteneriatelor realizate, noteaza zf.ro.
Brinel es¬te integrator de sisteme informatice, iar pe anumite segmente solution provider, având ca parteneri companiile Mi¬crosoft, HP Inc, Cisco, Hewlett Packard Enterprise, EMC-Dell, Leno¬vo, Oracle, Veeam, Salesforce, Bitde¬fen¬der, Vmware, Veritas, Kofax sau Netwrix, potrivit informaţiilor de pe site-ul Brinel.
Compania are în prezent 126 de angajaţi, însă cumulat cu celelate entităţi teritoriale sau de servicii suport, personalul Brinel ajunge la 160 de oameni. Net Brinel intenţionează să crească numărul de angajaţi până la finalul anului, având disponibile joburi de key account manager, business consultant, project manager, dezvoltatori în tehnologia .net, arhitect soluţii soft, Solution Sales, Senior Hw engineer Oracle, Cisco CCIE, IT security expert.
”Vom spori investiţiile în pregătirea şi dotarea specialiştilor noştri, iar direcţiile de dezvoltare privesc soluţiile de business, unde avem un număr tot mai mare de antreprenori care consideră acest tip de investiţii critice. Ar mai fi soluţiile de securitate, în condiţiile în care atacurile cibernetice frecvente şi riscurile tot mai mari pentru business ne-au generat o creştere constantă a serviciilor de consultanţă”, a precizat Borodi, potrivit sursei citate.
Sediul central Brinel este în Cluj-Napoca, însă compania deţine birouri şi în Bucureşti, Oradea şi Sibiu. Anul trecut, investiţiile companiei au fost focalizate pe Capitală, unde echiparea noului sediu şi dezvoltarea echipelor de angajaţi au absorbit investiţii de 1,6 mil. euro. Pentru anul în curs, compania va aloca 1-1,5 mil. euro pentru investiţii în dezvoltarea echipelor din Transilvania şi Bucureşti, a unor noi linii de activitate şi chiar achiziţii de firme, dacă vor există ”oportunităţi compatibile şi adecvate”.
Brinel şi-a inceput activitatea în anul 1991, în Cluj-Napoca, fiind în prezent unul din principalii furnizori români de soluţii informatice de top, prin integrarea de software, hardware şi comunicaţii. Compania este controlată de antreprenorul clujean Marcel Borodi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TAF-urile IRUM Reghin, la cel mai mare târg de exploatare forestieră din lume

Articolul următor

Cora extinde serviciul de cumpărături online la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share