Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Luna iunie aduce curse noi operate de Blue Air, de pe Aeroportul Iasi

Aeroportul International Iasi continua cu succes planurile privind conectivitatea orasului si a regiunii de Nord-Est cu noi centre importante din Europa. Infrastructura moderna a devenit tot mai atractiva pentru companiile partenere, legatura directa cu diverse destinatii fiind esentiala pentru dezvoltarea economica a Moldovei.
Astfel, incepand din acest weekend, iesenii vor putea calatori cu avionul spre o noua destinatie in Spania, la VALENCIA, si vor regasi, totodata, in orarul de zbor de la Aeroportul Iasi, o noua posibilitate de calatorie, la TORINO. Ambele rute sunt directe si vor fi operate de compania Blue Air, incepand cu 3 iunie (Iasi-TORINO), respectiv 4 iunie (Iasi-VALENCIA), ambele avand o frecventa de doua zboruri pe saptamana:
IASI – VALENCIA: miercuri si duminica
Miercuri Duminica
Iasi 20:00 – Valencia 23:00 Iasi 07:15 – Valencia 10:15
Valencia 23:55 – Iasi 04:45 Valencia 11:00 – Iasi 15:45
IASI – TORINO: marti si sambata
Marti Sambata
Iasi 10:55 – Torino 12:35 Iasi 06:45 – Torino 08:25
Torino 06:45 – Iasi 10:10 Torino 09:25 – Iasi 12:35
Spre Germania si Spania, direct de la Aeroportul Iasi, compania Blue Air opereaza deja curse directe spre Koln, respectiv Barcelona, iar din 15 iunie, si spre Munchen.
“Noile zboruri Iasi-Torino si Iasi-Valencia sunt investitii importante pentru comunitatea din toata Moldova, fiind vorba de destinatii foarte solicitate din punct de vedere etnic si turistic. In Torino, spre exemplu, lucreaza multi romani din zona noastra, iar calatoria cu avionul faciliteaza reintregirea familiilor acestora. Valencia, la randul ei, este un oras apreciat mai ales pentru istoria si cultura sa. Prin deschiderea celor doua rute externe, reusim sa raspundem unor nevoi diferite ale pasagerilor nostri si demonstram ca exista potential pentru a consolida bazele unei afaceri de succes, care aduce plus valoare comunitatii noastre. Ne bucuram de sustinerea constanta a companiei Blue Air si credem intr-un parteneriat ce este in continua dezvoltare”, a declarat conducerea Aeroportului International Iasi.
Biletele de avion, pe cele doua rute, sunt disponibile la preturi ce pornesc de la 19,99 euro (pentru Torino) si 36,95 euro (pentru Valencia), preturi pe fiecare segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate. Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mana in limita a 10 kg.
Cele 17 rute deservite de compania Blue Air, de la Aeroportul Iasi, sunt:
PARIS (Beauvais), LONDRA (Luton), ROMA (Fiumicino), BARCELONA, BRUXELLES, KOLN (Bonn), TORINO(din 3 iunie), VALENCIA (din 4 iunie), FLORENTA (din 15 iunie), MUNCHEN (din 15 iunie), MILANO-Bergamo (din 15 iunie), GLASGOW (din 17 iunie), respectiv BUCURESTI, CLUJ-NAPOCA, TIMISOARA, ORADEA (via Bucuresti) si CONSTANTA (din 19 iunie).
Numarul total al curselor operate de pe Aeroportul din Iasi a ajuns la 24, din care 19 sunt internationale, iar cinci interne.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dedeman cumpara AFI Park cu 164 mil. euro

Articolul următor

ASA CONS a bugetat 500.000 de euro pentru investiţii în fabrica de la Turda

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share