Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferința, fonduri europene – Regiunea Vest

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro organizează în data de 7 iunie 2017, la Timișoara, conferința regională despre fondurile europene „Succesul e…MOLIPSITOR!” – Regiunea Vest, în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania.
Conferința este parte a celei de-a doua ediții a Caravanei Fondurilor Structurale – „Succesul e… MOLIPSITOR!”, un proces interactiv de descoperire și împărtășire a bunelor practici și a impactului generat de proiectele finanțate din fondurile europene. În perioada mai-noiembrie 2017, vor fi vizitate cele 8 regiuni ale României, pentru a discuta lecțiile învățate și a prezenta exemplele de bune practici ale beneficiarilor de la nivel local.
Evenimentul va include prezentări ale unor proiecte de succes, studii de caz cu privire la implementarea unor concepte inovatoare în proiectele cu finanțare europeană și o secțiune interactivă „Să învățăm de la experți”. În cadrul acestei secțiuni, vor fi prezentate informații practice legate de achizițiile publice, economia socială și finanțarea start-up-urilor și publicul va putea adresa întrebări.
La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai autorităților publice centrale şi locale, beneficiari și potențiali beneficiari ai fondurilor europene, mass-media şi publicul larg.
Conferinţa se bucură de sprijinul Casei de Avocatură Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației “Centrul pentru o Societate Durabilă”, împreună cu partenerii locali: Universitatea de Vest Timișoara, AMBASADA și Web Innovation. Ea va avea loc la AMBASADA, strada Anton Seiller, nr. 2, Timișoara, începând cu ora 11.00.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ASA CONS a bugetat 500.000 de euro pentru investiţii în fabrica de la Turda

Articolul următor

Aur'a, apa plată din Munţii Banatului, la petrecerile private de la Festivalul de Film de la Cannes

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share