Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aur'a, apa plată din Munţii Banatului, la petrecerile private de la Festivalul de Film de la Cannes

Actorii, regizorii, oamenii de afaceri și toți cei care au participat la petrecerile private care au animat cel mai important festival de film din Europa, organizate de o agenție de evenimente pe Coasta de Azur, au băut apa românească Aur’a. Pe toată durata festivalului, între 17 și 28 mai, au fost consumate în jur de 20.000 de sticle.
“Aur’a a reușit să ajungă în anturajul oamenilor care, de cele mai multe ori, dau tonul în modă și artă. Organizatorilor le-a plăcut foarte mult produsul și și l-au dorit, pentru că se potrivește foarte bine cu ideea de glamour, cea care definește întregul festival. Este important ca lumea să cunoască această apă, să o vadă, pentru ca apoi să o caute. Partenerii noștri din Franța vor ști, cu siguranță, să scoată maximum din această întâmplare fericită cu prezența Aur’a la Cannes. Suntem convinși că efectele nu vor întârzia să apară”, a declarat Horațiu Rada, manager general Aur’a Mineral Water.
Sanda Zeitoun de Matteis, organizatoarea serilor Sandra&CO și motorul celei mai renumite agenții de evenimente de pe Coasta de Azur, a strâns foarte multe vedete la petrecerile la care s-a băut Aur’a, se arată într-un comunicat al companiei care a lansat această apă.
Printre vedete, moștenitorul Casei Cerutti – Vincent Cerutti, realizator radio și TV, Tomer Sisley – actor francez celebru, Samy Naceri – actorul din seria Taxi, Richard Orlinski – un sculptor celebru care lucrează pentru toate marile vedete de la Hollywood, devenit acum și DJ, și Igor Bogdanoff – vedetă de televiziune cu doctorat în cosmologie, cu origini princiare și cu o popularitate incredibilă în Franța.
Înainte de a fi prezentă la celebrul festival de film, Aur’a era exportată în Franța, China, țările Arabe, Cehia, Slovacia, Polonia, Benelux, Germania și Coasta de Fildeș. În România, apa este vândută în magazine naturiste, hoteluri, restaurante. Pe 26 mai, Aur’a a fost prezentă și la gala de caritate IRA Franța – Africa organizată de Academia Prințesei Grace de Monaco, cu ocazia Grand Prix-ului de la Monaco, ediția 75. Acest eveniment reunește nu doar lumea bună din Monte Carlo, ci și vedetele care participă la etapa de Formula 1. “Putem spera că Sebastian Vettel și ceilalți sportivi au savurat apa din Munții Banatului la această gală”, a mai spus Horațiu Rada.
Oamenii din spatele succesului
Trei oameni de afaceri din Timişoara au lansat pe piata, anul trecut, produsul „Aur’a“, o apă minerală îmbuteliată în Munţii Dognecea din judeţul Caraş-Severin,
Aur’a Mineral Water, compania care deţin fabrica, are trei acţionari – Horaţiu Rada, Eleodor Coptil şi Mihai Petrăchioiu.
Horaţiu Rada a intrat în afaceri în anul 1997, când a înfiinţat firma Cons Electrificarea Instal, cu domeniu de activitate în construcţiile civile, care a trecut ulterior şi la realizarea branşamentelor şi a construcţiilor de reţele electrice.
Alături de partenerul şi asociatul Eleodor Coptil au extins domeniul serviciilor şi au trecut şi la lucrări de infrastructură, suprastructură şi hidroizolaţii.
Horaţiu Rada a fost în 2006 preşedinte al Federaţiei Patronale din Energie, iar în 2004 a înfiinţat Asociaţia Patronală din domeniul energetic din zona de vest – Energobanat.
Mihai Petrăchioiu are afaceri în domeniu turistic, în cel al serviciilor medicale şi de producţie a lifturilor, iar de aproape 20 de ani este manager regional la Rio Bucovina.
Apa este unică prin parametri ei, având un pH ridicat, adică natural alcalină. Conform raportului de analize Wessling nr.1601562 / 26.04.2016, apa are un pH de 8,25 şi conţine coloizi de aur şi argint.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferința, fonduri europene - Regiunea Vest

Articolul următor

Cluj: Electroglobal, cifră de afaceri de peste 4,5 mil. euro în T1

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share