Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj: Electroglobal, cifră de afaceri de peste 4,5 mil. euro în T1

Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electroglobal Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Maksay Csaba, a realizat în primul trimestru o cifră de afaceri de peste 4,5 mil. euro, mai mare cu 12% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit zf.ro.
Compania estimează pentru anul în curs afaceri totale de aproximativ 21 mil. euro, în creştere cu 5% faţă de anul trecut, în principal din serviciile în domeniul automatizărilor industriale şi producţia de tablouri electrice.
Electroglobal furni¬zea¬ză aparataj electric de joasă tensiune, mo¬toare electrice, con¬ver¬ti¬zoare de frecvenţă, a¬uto¬mate progra¬ma¬bile, senzori, corpuri şi sur¬se de iluminat, ca¬bluri şi materiale de ins¬talaţii, colaborând cu clienţi din sectorul materia¬lelor de cons¬trucţii, energie, industrie, dar şi cu bene¬ficiarii direcţi, precum integratorii de sistem şi instalatori.
„În primul trimestru au conti¬nuat investiţiile în industiile legate de domeniile automotive şi imobiliare, însă cele în infrastructură, industria construc¬toare de maşini şi industria petrochimică stagnează în continuare. Ne concentrăm pe realizarea de proiecte electrice cu grad înalt de tehnicitate, în domeniul automatizărilor, acţionărilor electrice şi pe noi proiecte în domeniul iluminatului industrial de tip LED, cu sistem de control automatizat“, a declarat pentru ZF Transilvania Radu Ciorba, director executiv şi unul dintre acţionarii Electroglobal.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Aur'a, apa plată din Munţii Banatului, la petrecerile private de la Festivalul de Film de la Cannes

Articolul următor

Analiza: densitatea birourilor in CEE

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share