Auto Ultimele stiri

Prezent la Oradea, Yves Caracatzanis (Renault România): 500 de locuri de muncă disponibile în Grup

Grupul Renault România are, anul acesta, cinci sute de locuri de muncă disponibile pentru toate nivelurile de pregătire, a declarat marţi, la Oradea, Yves Caracatzanis, directorul general al Grupului Renault România şi directorul general Automobile Dacia, în cadrul unei conferinţe de presă.
Yves Caracatzanis a precizat, totodată, că una din componentele discuţiilor purtate marţi cu autorităţile locale bihorene este tocmai educaţia, pregătirea tinerilor în industria constructoare de maşini.
‘Sunt în acest post de director general de un an de zile şi ce îmi doresc acum este să văd care este potenţialul în celelalte oraşe mari ale ţării, atât pe partea comercială cât şi pe furnizori. Profit de aceste vizite în ţară pentru a mă întâlni cu autorităţile locale pentru a vedea care sunt subiectele pe care putem lucra împreună. Am vorbit cu reprezentanţii autorităţilor locale despre componenta de educaţie, pentru că, în Argeş, am dezvoltat deja parteneriate pentru educaţie duală. Apoi e de reţinut că anul acesta Grupul Renault România are cinci sute de locuri de muncă disponibile pentru toate nivelurile de pregătire’, a afirmat Yves Caracatzanis.
La conferinţa de presă au participat şi Pasztor Sandor, preşedintele CJ Bihor, subprefectul Iulius Delorean şi viceprimarul municipiului Oradea, Florin Birta.

Related posts

Savini Due din Sebeş, cifră de afaceri de peste 18 mil. euro în primele nouă luni

Stefana Muresan

UVT participă la proiectul de înființare a Universității Europene UNITA

Stefana Muresan

EXCLUSIV: Viziunea noului director al CN Aeroporturi București, George-Alexandru Ivan – INTERVIU

Stefana Muresan

Leave a Comment