Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prezent la Oradea, Yves Caracatzanis (Renault România): 500 de locuri de muncă disponibile în Grup

Grupul Renault România are, anul acesta, cinci sute de locuri de muncă disponibile pentru toate nivelurile de pregătire, a declarat marţi, la Oradea, Yves Caracatzanis, directorul general al Grupului Renault România şi directorul general Automobile Dacia, în cadrul unei conferinţe de presă.
Yves Caracatzanis a precizat, totodată, că una din componentele discuţiilor purtate marţi cu autorităţile locale bihorene este tocmai educaţia, pregătirea tinerilor în industria constructoare de maşini.
‘Sunt în acest post de director general de un an de zile şi ce îmi doresc acum este să văd care este potenţialul în celelalte oraşe mari ale ţării, atât pe partea comercială cât şi pe furnizori. Profit de aceste vizite în ţară pentru a mă întâlni cu autorităţile locale pentru a vedea care sunt subiectele pe care putem lucra împreună. Am vorbit cu reprezentanţii autorităţilor locale despre componenta de educaţie, pentru că, în Argeş, am dezvoltat deja parteneriate pentru educaţie duală. Apoi e de reţinut că anul acesta Grupul Renault România are cinci sute de locuri de muncă disponibile pentru toate nivelurile de pregătire’, a afirmat Yves Caracatzanis.
La conferinţa de presă au participat şi Pasztor Sandor, preşedintele CJ Bihor, subprefectul Iulius Delorean şi viceprimarul municipiului Oradea, Florin Birta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Brașov: Roman, ultimele modele de autocamioane la teste în Asia și Orientul Mijlociu

Articolul următor

Începând din această lună, primele zboruri Cluj-Constanța!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share